Trådlös skanning

ScanSnap Evernote Edition fungerar även trådlöst och låter dig skanna trådlöst från vilken annan plats som helst. Du kan skanna in kvitton och foton när du står vid köksbänken, eller ett visitkort eller juridiska dokument medan du sitter vid skrivbordet.

Obs! Du kan bara ansluta scannern trådlöst till en dator åt gången, eller ansluta andra datorer med en USB-kabel.

Steg 1: Öppna fliken Wi-Fi i ScanSnap Manager

1. Anslut scannern till din dator via USB-kabeln.
  2. Öppna programmet ScanSnap Manager Evernote Edition från aktivitets- eller menyfältet på din dator.
ScanSnap Manager-inställningar

Visa Wi-Fi-inställningar:

1. Klicka på kugghjulsikonen för att öppna inställningarna.
  2. Klicka på fliken Wi-Fi.

Steg 2: Aktivera Wi-Fi

Från fliken Wi-Fi i ScanSnap Manager, välj Aktivera Wi-Fi-skanning
Aktivera ScanSnap Wi-Fi

Ansluta ScanSnap till Wi-Fi:

1. Sätt på Wi-Fi-knappen på baksidan av scannern.
  2. Scannern kommer att söka upp din dators aktuella trådlösa nätverk och, om det krävs, begära ett nätverkslösenord.
  3. Vänta tills datorn visar att trådlös skanning aktiverats och koppla sedan ur scannern från datorn.

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br