Tips och resurser för Evernote Business-kontoadministratörer

Tips och resurser för Evernote Business-kontoadministratörer

Tips och resurser för Evernote Business-kontoadministratörer

Evernote är hängivna till att hjälpa dig och ditt företag nå större framgångar och maximera avkastningen på er investering genom att tillhandahålla löpande support och andra resurser.

Tips, resurser och berättelser

För att ta del av användbara tips, resurser och berättelser kan du välja bland följande alternativ:

Teknisk support

För tekniska supportärenden, besök hjälp och utbildning för Evernote och välj bland följande alternativ:

• Hitta svar på Evernotes sida Hjälp och utbildning: Läs artiklar och utforska andra praktiska resurser.
  • Skicka ett supportärende: Kontohanteringsteamet för Evernote Business svarar på ärendet inom en arbetsdag.
  • Starta en livechatt: Detta alternativ innebär att du kan chatta i realtid med kontohanteringsteamet för Evernote Business. Detta är tillgängligt för alla Evernote Business-användare.

Nyckelord:

• administratörer
  • tips