Välkommen till nya Evernote Web

Evernote Web har omdesignats att vara lätt, snabbt och tydligt med alla kraftfulla funktioner som du förväntar dig från Evernote.

Nyheter

• Förbättrat gränssnitt för störningsfritt skrivande
  • Nya menyer och verktygsfält för enklare navigering och formatering
  • Work Chat för enklare samarbete och delning

Uppdaterad sidomeny för navigering

Klicka på sidomenyns knappar när du vill visa genvägar, anteckningar, anteckningsböcker och taggar på en utfällbar panel

Störningsfritt skrivande

Klicka på Expandera (två pilar) om du vill dölja sidopanelen när du skriver en anteckning

Enkel åtkomst till verktygsfältet för formatering

Klicka var som helst i en anteckning när du vill öppna det nya formateringsverktygsfältet överst på skärmen

Samarbeta och dela anteckningar och anteckningsböcker

Klicka på delningsknappen (pratbubbla med pil) när du vill dela direkt via webbläsaren

Snabb åtkomst till kontoinställningarna

Klicka på din profilbild längst ned till vänster när du vill öppna kontoinställningarna eller logga ut

Förbättrade inställningar för anteckningsboksinformation

Klicka på informationsknappen (bokstaven i) överst i en anteckningsbok när du vill:

• Ändra anteckningsbokens namn (titel)
  • Sätt som standardanteckningsbok
  • Ta bort anteckningsbok
  • Dela

Uppdaterade inställningar för anteckningsinformation

Klicka på informationsknappen (bokstaven i) överst i en anteckning när du vill:

• Visa datum för skapande och uppdatering
  • Öppna anteckningshistoriken
  • Dela

Mer information om vad du kan göra i Evernote finns i Evernote-handboken.

Vanliga frågor och svar

Varför har ni designat om Evernote Web?

Vi har designat om Evernote Web så att det är enklare att lära sig och använda. Vi har minimerat störningar med ett rent och enkelt gränssnitt som ger dig en pålitlig arbetsyta när du helt enkelt bara behöver arbeta.

Var är mina listor med anteckningar och anteckningsböcker? Kan jag ha dem öppna?

• Anteckningslista: Klicka på Anteckningar på sidomenyn när du vill visa anteckningslistan. Anteckningslistan är öppen tills du klickar på Expandera (två pilar) i en anteckning.
  • Anteckningsbokslista: Klicka på Anteckningsböcker på sidomenyn när du vill visa anteckningsbokslistan. Anteckningsbokslistan är öppen tills du väljer en anteckningsbok som ska visas.

Kan jag ändra hur anteckningslistan visas?

Ja. I anteckningslistan kan du klicka på Alternativ när du vill se sorterings- och visningsalternativ. På alternativmenyn kan du markera Visa bilder om du vill se miniatyrer i anteckningslistan och på Visa text om du vill se textutdrag från varje anteckning.

Hur flyttar jag anteckningar mellan anteckningsböcker?

När du vill flytta personliga anteckningar mellan personliga anteckningsböcker ska du markera en anteckning och sedan välja namnet på den aktuella anteckningsboken precis ovanför anteckningen titel. Markera anteckningsboken som du vill flytta anteckningen till. Du kan inte flytta anteckningar mellan personliga anteckningsböcker och företagsanteckningsböcker i Evernote Web.

Hur skapar jag en bunt med anteckningsböcker?

När du vill skapa en bunt med anteckningsböcker ska du dra en anteckningsbok ovanpå en annan i anteckningsbokslistan. Ge bunten ett namn och lägg sedan till flera anteckningsböcker genom att dra anteckningsböcker till bunten.

Hur lägger jag till en tagg i en anteckning?

När du vill lägga till en tagg i en anteckning ska du klicka på Ny tagg... ovanför anteckningens titel eller på plustecknet (+) om det redan finns minst en tagg.

Hur kapslar jag taggar?

Dra en tagg ovanpå en annan när du vill kapsla taggar. Taggen som dras kapslas under den nya huvudtaggen. Du kan lägga till ytterligare taggar genom att dra dem till huvudtaggen. Du kan ta bort en tagg från inkapslingen genom att dra den till vänster eller mellan taggarna tills du ser meddelandet ”Ta bort från [huvudtagg]”.

Hur visar jag PDF-filer och dokument?

Klicka på bilageknappen (rektangeln med ett gem) när du vill ladda ned dokumentet och visa det på datorn. För närvarande kan du inte visa en förhandsgranskning av ett dokument inuti en anteckning.

Hur kommer jag åt företagets hemmaplats? (Endast Evernote Business)

När du vill visa en lista över alla publicerade anteckningsböcker och anteckningsböcker som du gått med i ska du klicka på anteckningsboksknappen på sidomenyn, välja Företag och klicka på Alla företagsanteckningsböcker. I listan kan du hålla markören över en anteckningsbok och klicka på plustecknet (+) eller minustecknet (-) när du vill gå med i eller lämna företagsanteckningsböcker.

Om du vill visa en företagsöversikt eller företagskatalog ska du öppna företagets hemmaplats i datorprogrammen Evernote för Mac eller Evernote för Windows.

Kan jag gå tillbaka till den gamla versionen av Evernote Web?

Om kontot har haft tillgång till den gamla versionen av Evernote Web, kommer du fortfarande att kunna byta till och från den versionen under en kort tid. Du kan göra det genom att klicka här eller följa stegen nedan:

1. Logga in till kontoinställningarna i Evernote Web.
  2. Klicka på Återgå till tidigare version

Nyckelord:

• evernote webb
  • lämna betaversion