Nyheter i Evernote Web

< Föregående / Nästa >

Nyheter i Evernote Web

Skärmdump som visar nya Evernote Web

Evernote Web för Evernote Business har omdesignats för att vara lätt, snabbt och tydligt med alla de kraftfulla funktionerna för projektytor. Nya Evernote Web är för närvarande endast tillgängligt via Google Chrome.

Nyheter

• Projektytor för enklare delning och organisation inom ditt team
  • Förbättrat användargränssnitt för en mer konsekvent Evernote-upplevelse på alla plattformar
  • Effektiv navigering med en ny sidolist

Vanliga frågor och svar

Vad stöds i Evernote Business via nya Evernote Web?

Nya Evernote Web har stöd för företagsanteckningar, anteckningsböcker och projektytor. När du vill visa personliga anteckningar och anteckningsböcker kan du använda Evernote för Mac, Windows, iOS eller Android. Alternativt kan du byta till den föregående versionen av Evernote Web genom att klicka på ditt namn i det övre vänstra hörnet i webbläsarfönstret och sedan välja Byt till fullständig Evernote-version på rullgardinsmenyn.

Hur väljer jag flera anteckningar eller anteckningsböcker eller utför satsvisa åtgärder, till exempel att flytta flera anteckningar mellan anteckningsböcker?

Du kan importera flera anteckningsböcker i en projektyta genom att öppna projektytan och klicka på menyknappen (tre horisontella punkter) i det övre högra hörnet. Välj Importera innehåll och välj anteckningsböckerna du vill importera till projektytan. Andra funktioner för att markera flera objekt stöds ännu inte på webben. Du kan utföra satsvisa åtgärder med Evernote för Mac eller Windows.

Hur lämnar jag en företagsanteckningsbok?

Om du vill lämna en anteckningsbok ska du öppna anteckningsboken, klicka på menyknappen (tre horisontella punkter) och välja Lämna anteckningsbok på rullgardinsmenyn. Obs! Om du vill lämna en anteckningsbok som tillhör en projektyta som du är medlem av måste du lämna projektytan.

Varför är nya Evernote Web endast tillgängligt via Google Chrome?

Vi byggde nya Evernote Web för Google Chrome först eftersom vi vet att många av våra användare har det som sin favoritwebbläsare. Vi kommer snart att följa upp med stöd för andra webbläsare.

Är nya Evernote Web tillgängligt för personliga konton?

Nya Evernote Web är för närvarande endast tillgängligt för Evernote Business. Användare med personliga Evernote-konton kommer snart att kunna använda den nya versionen.

Vilka funktioner kommer att bli tillgängliga senare?

Det finns ett antal funktioner som för närvarande kräver att du växlar tillbaka till den tidigare versionen av Evernote Web. Dessa funktioner inkluderar:

• Visa, lägg till, ta bort och hantera taggar
  • Visa publicerade företagsanteckningsböcker
  • Skapa buntar med anteckningsböcker
  • Visa buntar med anteckningsböcker i genvägar
  • Skapa och använda sparade sökningar
  • Kryptera och dekryptera text
  • Bifoga flera filer och avancerade bilagor
  • Dra och släpp till/från dator
  • Påminnelser
  • Work Chat

Hur byter jag tillbaka till den föregående versionen av Evernote Web?

Klicka på ditt namn i det övre vänstra hörnet i webbläsarfönstret och välj Byt till den föregående versionen av Evernote på rullgardinsmenyn.

• evernote business
  • nyheter
  • evernote webb
  • projektytor
  • jon