Nyheter i Evernote Web

< Föregående / Nästa >

Nyheter i Evernote Web

Skärmbild som visar nya Evernote Web

Evernote Web har omdesignats för att vara enklare och renare än någonsin samt för att vara mer lika i alla våra datorappar. Nya Evernote Web är för närvarande tillgänglig för Safari och Chrome.

Nyheter

• Förbättrat användargränssnitt för en mer konsekvent Evernote-upplevelse på alla plattformar
  • Effektiv navigering med en ny sidolist
  • Projektytor i Evernote Business för enklare delning och organisation inom ditt team

Vanliga frågor och svar

Varför är nya Evernote Web endast tillgängligt via Safari eller Chrome?

Vi har optimerat nya Evernote Web för användning med Safari och Chrome. Vi arbetar på att stödja fler webbläsare i framtiden.

Hur väljer jag flera anteckningar eller anteckningsböcker eller utför satsvisa åtgärder, till exempel att flytta flera anteckningar mellan anteckningsböcker?

För närvarande kan du utföra batch-åtgärder med Evernote för Mac eller Windows. Andra flervalsfunktioner stöds ännu inte på webben men kommer snart. Obs! Med Evernote Business kan du importera flera anteckningsböcker i en projektyta genom att öppna projektytan och klicka på menyknappen (tre horisontella punkter) överst till höger. Välj Importera innehåll och välj anteckningsböckerna du vill importera till projektytan.

Hur lämnar jag en företagsanteckningsbok?

Om du vill lämna en anteckningsbok ska du öppna anteckningsboken, klicka på menyknappen (tre horisontella punkter) och välja Lämna anteckningsbok på rullgardinsmenyn. Obs! Du måste lämna projektytan om du vill lämna en anteckningsbok som tillhör en projektyta som du är medlem av.

Vilka funktioner och egenskaper är inte tillgängliga jämfört med den äldre versionen av Evernote Web?

Det finns ett antal funktioner och egenskaper som för närvarande kräver att du växlar tillbaka till den äldre versionen av Evernote Web. Dessa inkluderar:

• Skapa buntar med anteckningsböcker
  • Visa buntar med anteckningsböcker i genvägar
  • Skapa och använda sparade sökningar
  • Kryptera och dekryptera text
  • Bifoga flera filer och avancerade bilagor
  • Dra och släpp till/från dator
  • Ange påminnelser
  • Åtkomst Work Chat-meddelanden
  • Visa publicerade företagsanteckningsböcker (Evernote Buisness)

Hur byter jag tillbaka till den föregående versionen av Evernote Web?

Klicka på ditt namn i det övre vänstra hörnet i webbläsarfönstret och välj Byt till den äldre versionen av Evernote på rullgardinsmenyn.

Nyckelord:

• evernote webb
  • webb
  • chrome
  • safari
  • firefox
  • internet explorer
  • nyheter
  • projektytor
  • jon