Nyheter i Evernote Web

< Föregående / Nästa >

Nyheter i Evernote Web

Skärmbild som visar nya Evernote Web

Evernote Web har omdesignats för att vara enklare och snyggare än någonsin samt mer lik våra datorappar. Nya Evernote Web är för närvarande tillgängligt för Chrome, Safari, Firefox och Opera.

Nyheter

• Förbättrat användargränssnitt för en mer konsekvent Evernote-upplevelse på alla plattformar
  • Effektiv navigering med en ny komprimerbar sidolist
  • Projektytor i Evernote Business för enklare delning och organisation inom ditt team

Vanliga frågor och svar

• Varför är nya Evernote Web bara tillgängligt för Chrome, Safari, Firefox och Opera?

Vi har optimerat nya Evernote Web för användning med dessa webbläsare. Vi arbetar med stöd för fler webbläsare i framtiden.

• Fungerar nya Evernote Web i mobila webbläsare?

Evernote Web stöds officiellt inte på mobila webbläsare, men du kanske kan använda Evernote Web beroende på dina webbläsarinställningar. Eftersom det inte stöds officiellt kan vi inte felsöka problem relaterade till mobila webbläsare.

• Hur komprimerar/expanderar jag sidolisten?

Du kan komprimera sidolisten genom att klicka på vänsterpilen längst ner på sidolisten. Du kan expandera sidolisten genom att klicka på högerpilen längst ner på sidolisten.

• Kan jag anpassa storleken på sidolisten?

Ja. Håll markören över kanten på sidolisten för att visa skjutreglaget, klicka sedan på skjutreglaget och dra för att justera bredden.

• Jag använder den äldre versionen av Evernote Web. Hur byter jag till nya Evernote Web?

I en webbläsare som stöds klickar du på ditt profilfoto i det nedre vänstra hörnet av webbläsarfönstret och väljer Byt till nya Evernote Web på popup-menyn.

• Hur väljer jag flera anteckningar eller anteckningsböcker eller utför satsvisa åtgärder, till exempel att flytta flera anteckningar mellan anteckningsböcker?

Håll Ctrl intryckt på Windows eller Cmd på Mac, klicka på flera anteckningar och använd sedan det blå åtgärdsfältet längst ner på skärmen när du vill flytta, ta bort eller redigera taggar i flera anteckningar samtidigt. Du kommer inte att kunna välja flera anteckningsböcker samtidigt.

• Jag använder nya Evernote Web. Hur byter jag tillbaka till den äldre versionen av Evernote Web?

Klicka på ditt namn överst till vänster i webbläsarfönstret, välj Kontoinformation... i listrutan och klicka sedan på Gå tillbaka till föregående version i avsnittet Evernote Web.

Obs! Det här alternativet är bara tillgängligt för kunder som har använt den föregående versionen av Evernote Web.

Nyckelord:

• evernote webb
  • ny evernote web
  • webb
  • chrome
  • safari
  • firefox
  • opera
  • projektytor