Så här använder du Evernote för Apple Watch

< Föregående / Nästa >

Så här använder du Evernote för Apple Watch

Installera Evernote på Apple Watch

Apple Watch hero

Så här installerar du Evernote på Apple Watch:

1. Öppna Apple Watch-appen på din iPhone.
  2. Tryck på My Watch.
  3. Tryck på Evernote och tryck på knappen för att installera Evernote.
  4. Tryck för att öppna Evernote-appen på Apple Watch när installationen är klar.

Utforska startskärmen

Från Apple Watch-startskärmen kan du skapa nya anteckningar och se nyligen uppdaterade anteckningar.

Apple Watch-startskärmen

Skapa textanteckningar

1. Tryck på det gröna plustecknet (+)
  2. Tryck på mikrofonen när du vill börja diktera en anteckning eller tryck på skrivknappen om du vill skriva text.
  3. Tryck på Spara när du vill spara eller tryck på den blå väckarklockan om du vill skapa en påminnelse.

Anteckningar synkroniseras automatiskt med Evernote och kan redigeras från alla klienter på skrivbordsdatorer, mobiler och surfplattor.

Skapa ljudanteckningar

1. Tryck på mikrofonen.
    2. Spela in ljudet. När du är klar trycker du på den röda stoppknappen.
    3. Tryck på Spara när du vill lagra inspelningen i en anteckning eller på Avbryt om du vill ta bort inspelningen.

Skapa påminnelser

Apple Watch-påminnelser

1. Tryck på det gröna plustecknet (+).
  2. Använd din röst för att skapa en ny påminnelse.
  3. Tryck på den blå väckarklockan när du vill ange påminnelsetid: Idag, Imorgon, Nästa vecka eller Nästa månad.
  4. Tryck på Spara.
  5. När aviseringar om påminnelser visas har du tre alternativ:
    • Markera som klar
    • Viloläge
    • Visa

Visa visitkort som du har skannat i Evernote och uppdatera checklistor

Apple Watch-kontakter och -checklistor

Vanliga frågor och svar

Vilka krav gäller för Evernote för Apple Watch?

• iOS 10 eller senare
  • Senaste versionen av Evernote för iOS
  • Bluetooth aktiverat och iPhone länkad med Apple Watch
  • För närvarande inloggad på Evernote-kontot på din iPhone

Vilka språk har Evernote för Apple Watch stöd för?

Engelska, franska, tyska, italienska, japanska, polska, ryska, spanska, svenska, katalanska, tjeckiska, danska, finska, kroatiska, indonesiska, koreanska, malajiska, nederländska, brasiliansk portugisiska, portugisiska, rumänska, thai, turkiska, vietnamesiska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska

Kan jag visa företagsanteckningar?

Det finns inte stöd för företagsanteckningar i den nuvarande versionen.

Kan jag visa mina Evernote-anteckningsböcker?

Evernote-anteckningsböcker är för närvarande inte tillgängliga

Nyckelord:

• apple watch
  • iphone
  • watch
  • bärbar enhet
  • bärbara
  • armbandsur