Så här använder du Evernote för Apple Watch

Installera Evernote på Apple Watch

Apple Watch hero

Så här installerar du Evernote på Apple Watch:

1. Öppna Apple Watch-appen på din iPhone
  2. Tryck på My Watch
  3. Tryck på Evernote och tryck på knappen för att installera Evernote
  4. Tryck för att öppna Evernote-appen på Apple Watch när installationen är klar

Utforska startskärmen

Från Apple Watch-startskärmen kan du skapa och söka efter anteckningar i Evernote och bläddra igenom några av de anteckningar du senast visat.

Apple Watch-startskärmen

Diktera anteckningar

1. Tryck på den gröna plusknappen (+)
  2. Tala så transkriberas dina anteckningar till text
  3. Tryck på Spara

Anteckningar synkroniseras automatiskt med Evernote och kan redigeras från alla klienter på skrivbordsdatorer, mobiler och surfplattor.

Sök anteckningar

1. Tryck på förstoringsglaset.
  2. Tryck på mikrofonen och säg dina söktermer.
  3. Använd Digital Crown för att bläddra igenom sökresultaten (de fem bästa visas). Använd Handoff för att visa fler resultat på mobilen.
  4. Tryck på en anteckning för att visa den. Använd Handoff för att visa hela anteckningen på din mobilen.

Från din Apple Watch kan du visa visitkort som du skannat in i Evernote och bocka av uppgifter.

Apple Watch-kontakter och -checklistor

Skapa påminnelser

Apple Watch-påminnelser

1. Tryck på den gröna plusknappen (+)
  2. Använd din röst för att skapa en ny påminnelse
  3. Tryck på den blå väckarklockan för att ange en påminnelsetid: Idag, Imorgon, Nästa vecka eller Nästa månad
  4. Tryck på Spara
  5. När aviseringar om påminnelser visas har du tre alternativ:
    • Markera som klar
    • Viloläge
    • Visa

Vanliga frågor och svar

Vilka krav gäller för Evernote för Apple Watch?

• iPhone 5 eller senare modell
  • iOS 8.2 eller senare
  • Senaste versionen av Evernote för iOS (7.6.6 eller senare)
  • Bluetooth är aktiverat och länkat med Apple Watch
  • Du måste vara inloggad på Evernote-kontot på din iPhone

Vilka språk har Evernote för Apple Watch stöd för?

Engelska, franska, tyska, italienska, japanska, polska, ryska, spanska, svenska, katalanska, tjeckiska, danska, finska, kroatiska, indonesiska, koreanska, malajiska, nederländska, brasiliansk portugisiska, portugisiska, rumänska, thai, turkiska, vietnamesiska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska

Kan jag visa företagsanteckningar?

Det finns inte stöd för företagsanteckningar i den nuvarande versionen.

Kan jag visa mina Evernote-anteckningsböcker och genvägar?

Evernote-anteckningsböcker och genvägar är för närvarande inte tillgängliga.

Nyckelord:

• apple watch
  • handoff
  • iphone
  • watch
  • bärbar enhet
  • bärbara
  • armbandsur