Vanliga frågor om kontonivåerna Evernote Basic, Plus, Premium och Business

Vanliga frågor om kontonivåerna Evernote Basic, Plus, Premium och Business

Vanliga frågor om kontonivåerna Evernote Basic, Plus, Premium och Business

Välj en kontonivå

Vad skiljer de olika nivåerna?

En detaljerad jämförelse av kontonivåerna i Evernote finns i jämförelsetabellen.

Jag har redan ett Evernote-konto. Hur väljer jag en ny produktnivå?

Logga in i Evernote via en bordsdator eller webbläsare, gå till dina kontoinställningar och välj Hantera abonnemang. Där kan du välja den produktnivå du vill ha.

Mer om att hantera abonnemang med automatisk förlängning

Jag har uppgraderat, men ingenting har förändrats. Vad ska jag göra?

Se till att du har den senaste versionen av Evernote installerad på alla dina enheter och synkroniserar ditt konto för att dra nytta av alla nya funktioner.

Kommer kostnaden för mitt Evernote Premium- eller Evernote Business-abonnemang att ändras?

Nej. Ditt pris kommer inte att förändras nu. Som befintlig abonnent debiteras du inte det nya priset förrän efter 2016-04-29, på det första förlängningsdatumet därefter.

Mer om priser för de olika kontonivåerna

Mer om att köpa och hantera Evernote-abonnemang

Kan jag fortfarande använda Evernote-poäng, koder och presentkort?

Ja. Evernote-poäng, koder och presentkort kan användas för Evernote Premium.

Kan jag söka efter text inuti PDF-filer som Evernote Basic-kund?

Du kan fortfarande söka i PDF-filer som laddats upp före 29 april 2015. Om du vill söka i nya PDF-filer och dokument måste du uppgradera till Premium.

Kan jag spara e-post i Evernote som Evernote Basic-kund?

Den 15 juli 2015 blev funktionen att spara e-post i Evernote avgiftsbelagd. En Evernote Basic-användare kan prova funktionen genom att spara högst fem e-postmeddelanden i Evernote innan han eller hon uppgraderar till Evernote Plus eller Premium.

Kan jag öka min månadsgräns för uppladdningar?

Vi kan inte längre öka gränsen tillfälligt. Användare som vill överföra mer per månad kan uppgradera till Plus (1 GB) eller Premium (10 GB).

Nyckelord:

• kontonivåer
  • nya priser
  • plus
  • premium
  • pris
  • prisändringar
  • tiers