Vanliga frågor om Evernotes abonnemangsplaner

Vad skiljer de olika planerna?

En detaljerad jämförelse av Evernotes kontoplaner finns i den här detaljerade jämförelsen.

Jag har redan ett Evernote Basic-konto. Hur väljer jag en annan plan?

Gå till kontoinställningarna i Evernote Web när du vill uppgradera.

Jag har uppgraderat, men ingenting har förändrats. Vad ska jag göra?

Se till att du har den senaste versionen av Evernote installerad på alla dina enheter och synkroniserar ditt konto för att dra nytta av alla nya funktioner.

Kan jag använda Evernote-poäng och lösa in koder eller presentkort som betalning för ett abonnemang?

Ja. Evernote-poäng, giltiga koder och presentkort kan användas som betalning för Evernote Premium.

Kan jag söka efter text inuti PDF-filer som Evernote Basic-kund?

Du kan söka i PDF-filer som laddats upp före 29 april 2015. Om du vill söka i nya PDF-filer och dokument måste du uppgradera till Premium.

Kan jag spara e-post i Evernote som Evernote Basic-kund?

Den 15 juli 2015 blev funktionen att spara e-post i Evernote avgiftsbelagd. En Evernote Basic-användare kan prova funktionen genom att spara högst fem e-postmeddelanden i Evernote innan han eller hon uppgraderar till Evernote Plus eller Premium.

Kan jag öka min månadsgräns för uppladdningar?

Vi erbjuder inte enstaka uppladdningar. Du kan uppgradera till Plus (1 GB per månad) eller Premium (10 GB per månad) om du vill öka dina månadsuppladdningar.

Nyckelord:

• kontoplaner
  • nya priser
  • plus
  • premium
  • pris
  • prisändringar
  • tiers