Vanliga frågor om Evernotes abonnemangsplaner

< Föregående / Nästa >

Vanliga frågor om Evernotes abonnemangsplaner

Vad skiljer de olika planerna?

En detaljerad jämförelse av Evernotes kontoplaner finns i denna artikel.

Jag har redan ett Evernote Basic-konto. Hur väljer jag en annan plan?

Gå till kontoinställningarna i Evernote Web när du vill uppgradera.

Jag har uppgraderat, men ingenting har förändrats. Vad ska jag göra?

Se till att du har den senaste versionen av Evernote installerad på alla dina enheter och synkroniserar ditt konto för att dra nytta av alla nya funktioner.

Kan jag använda Evernote-poäng och lösa in koder eller presentkort som betalning för ett abonnemang?

Ja. Evernote-poäng, giltiga koder och presentkort kan användas som betalning för Evernote Premium.

Kan jag abonnera på Evernote Plus?

Från och med början av april 2018 kan du inte längre köpa Evernote Plus. Om du vill ha fler funktioner än de som Basic tillhandahåller kan du uppgradera till Premium. Obs! Nuvarande Plus-abonnenter behåller tjänsten tills abonnemanget tar slut.

Kan jag söka efter text inuti PDF-filer som Evernote Basic-kund?

Du kan söka i vilken PDF-fil som helst som lagts till på ditt konto före 29 april 2015. Om du vill söka i nya PDF-filer och dokument måste du uppgradera till Premium.

Kan jag spara e-post i Evernote som Evernote Basic-kund?

Att spara e-post till Evernote är en Premium-funktion. Evernote Basic-kunder kan spara upp till fem e-postmeddelanden till Evernote innan de måste uppgradera till Premium.

Kan jag öka min månadsgräns för uppladdningar?

Uppgradera till Premium om du vill öka din månadsgräns för uppladdningar till 10 GB per månad.

Nyckelord:

• kontoplaner
  • nya priser
  • plus
  • premium
  • pris
  • prisändringar
  • tiers