Så här inaktiverar och återaktiverar du ett Evernote Business-konto

Så här inaktiverar och återaktiverar du ett Evernote Business-konto

Så här inaktiverar och återaktiverar du ett Evernote Business-konto

Inaktivera Evernote Business-kontot

Alla administratörer av ett Evernote Business-konto kan inaktivera företagskontot genom att följa dessa steg:

• 1. Säkerhetskopiera dina företagsanteckningar

När ett Evernote Business-konto inaktiveras förlorar alla i företaget, inklusive kontoadministratörerna, tillgången till alla företagsanteckningar och anteckningsböcker. Av den anledningen bör du exportera allt företagsinnehåll som du vill behålla innan den sista faktureringsperioden tar slut. Som kontoadministratör kan du exportera alla företagsanteckningsböcker från administratörskonsolen, även de som inte har delats. Om du har ett personligt konto kan du importera det exporterade företagsinnehållet till det. Läs mer >>

Obs! Om du vill ta bort företagsanteckningar från ditt Evernote Business-konto ska du helt enkelt radera företagsanteckningarna och tömma papperskorgen från administratörskonsolen. Se till att allt innehåll som du vill behålla har kopierats till dina personliga anteckningsböcker eller exporterats till din dator innan du tömmer papperskorgen. När anteckningarna har tömts från papperskorgen går det inte längre att återställa innehållet (inte ens Evernotes support kan göra det). Var därför försiktig och radera bara anteckningar som du är säker på att du inte behöver.

• 2. Inaktivera kontot

När företagsanteckningarna har flyttats från företagskontot kan du inaktivera ditt Evernote Business-konto.

Gör följande när du vill inaktivera Evernote Business-kontot:

1. Gå till sidan Faktureringsinformation i administratörskonsolen
    2. Klicka på Avbryt ditt Evernote Business-konto

När du har inaktiverat Evernote Business-kontot har du fortfarande tillgång till företagsinnehållet fram till slutet av den aktuella faktureringsperioden. I slutet av faktureringsperioden kommer du och alla andra användare att tas bort från företagskontot.

Obs! Evernote Business-konton skapade före den 15 september 2017 kommer att återgå till Evernote Basic. Användare som hade Plus eller Premium med mer än en månad kvar innan de gick med på företagskontot kan lösa in koden de fick när de gick med i Evernote Business.

Behöver du inaktivera ditt Evernote Business-konto fortare?

Om du helt vill stänga Evernote Business-kontot innan faktureringsperioden är slut måste du kontakta Evernotes support.

1. Utför stegen 1-2 ovan
    2. Gå till administratörskonsolen och ta bort alla användare från företaget (du kvarstår som kontoadministratör)
    3. Kontakta oss med din begäran

Återbetalningsregler

Läs vår återbetalningspolicy här.

Återaktivera Evernote Business-kontot

1. Gå till registreringswebbplatsen för Evernote Business.
  2. Försök skapa ett nytt Evernote Business-konto med e-postadressen som associerades med det inaktiverade Evernote Business-kontot (endast kontoadministratörer). Ett meddelande visas som talar om att e-postadressen redan är associerad med ett inaktiverat Evernote Business-konto och du kan välja mellan att skapa ett nytt konto eller återaktivera det gamla kontot.
  3. Välj Återaktivera konto och ange dina betalningsuppgifter på skärmen som följer. Du kan välja att bjuda in andra när du har uppdaterat betalningsuppgifterna. Obs! Om kontot hade fakturering och det inte finns några lediga platser, visas profilsidan.

Nyckelord:

• avbryt
  • avbryt ett företagskonto
  • avbryta ett företagskonto
  • säga upp företagskonto
  • stäng företagskonto
  • stäng ett evernote business-konto
  • stäng mitt företagskonto
  • avaktivera
  • avaktivera ett företagskonto
  • avaktivering
  • lämna ett evernote business-konto
  • lämna
  • lämna ett evernote business-konto
  • lämna evernote business