Dela flera företagsanteckningsböcker samtidigt

Du kan dela en eller flera anteckningsböcker med en person via en inbjudan där du ger personen behörighet att redigera, visa och/eller bjuda in andra.

Exempel på personer som kan vilja dela flera anteckningsböcker med någon i företaget:

• En HR-avdelning delar flera anteckningsböcker, till exempel ”Arbetstagarförmåner”, ”Företagshälsovård” och ”Ersättning”, med en nyanställd person på hans eller hennes första arbetsdag.
  • En marknadsföringschef delar flera anteckningsböcker, till exempel ”Skrivregler och mallar”, ”Appikoner” och ”UX-riktlinjer”, med alla produktutvecklare.
  • En säljare delar alla anteckningsböcker som är förknippade med potentiell försäljning, till exempel "Mötesanteckningar", "Produktinfo", och "E-postkonversationer", med andra personer i sin arbetsgrupp.

Dela flera anteckningsböcker

Dela flera företagsanteckningsböcker samtidigt

1. Öppna företagets hemmaplats, välj fliken Personer överst och välj en person i listan över personer på företagets Evernote Business-konto
  2. Klicka på Bjud in till anteckningsböcker i personens profil
  3. Välj en eller flera anteckningsböcker i listan över företagsanteckningsböcker som du har åtkomst till och som du vill dela
  4. Välj behörighetsnivå som du vill bevilja för anteckningsböcker som du delar
  5. Anteckningsböckerna visas på mottagarens konto när du klickar på Bjud in. Mottagaren får ett e-postmeddelande som talar om att anteckningsböckerna har lagts till på hans eller hennes konto.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id