Funktioner i Evernote Premium

Evernote Premium uppgraderar din Evernote-upplevelse med funktioner som designats för att hjälpa dig att leva och arbeta smartare.

Mobila offline-anteckningar

Du får tillgång till dina anteckningar överallt och när som helst, även om du inte har en internetanslutning. Passar perfekt på flyget, vid internationella resor samt när du jobbar på språng. Läs mer

Tillgängligt för iPad, iPhone, iPod touch, Android, Windows Phone och Blackberry samt Plus-konton

Fler uppladdningar

Med 10 GB uppladdningar per månad behöver du aldrig bry dig om gränserna. Läs mer

Större anteckningar

Med en maximal anteckningsstorlek på 200 MB kan du lagra foton och presentationer med hög upplösning. Läs mer

Skanna visitkort

Lämna din bunt med visitkort hemma genom att skanna dem med Evernotes kamera. Fånga och lagra alla kontaktuppgifter och ett foto av kortet samt välj om du vill hämta ytterligare profiluppgifter automatiskt från LinkedIn. Läs mer

Finns för iPad, iPhone och iPod touch

Presentationsläge

Presentera dina anteckningar direkt i helskärmslayout för effektivare och mer samarbetsorienterade möten. Läs mer

Tillgängligt på Mac och Windows

Kommentera PDF-filer

Med en bild som säger tusen ord kan du undvika långa e-postkonversationer. Det finns inget enklare sätt att poängtera avtalsändringar eller designförändringar. Läs mer

Tillgängligt för Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Android

Concierge-support

Vet du inte var du ska börja? Felsöker du ett problem? Din supportförfrågan flyttas längst fram i kön och blir en prioriterad fråga. Om du behöver omedelbar hjälp kan du även chatta med en Evernote-expert online. Kontakta supporten

Chattsupporten finns för närvarande på engelska

Sammanhang och kunskapssökning

Sammanhang visar anteckningar med relaterat innehåll och dokument och kunskapssökning identifierar medarbetare som är experter på ämnet eller projektet som du arbetar med. Läs mer

Tillgängligt för Mac, Windows, iPhone, iPad, iPod touch och Android

Växla konto

Du kan enkelt växla mellan ett gratiskonto och flera obegränsade Premium-konton.

Tillgängligt på Mac och Windows

Snabbare bildigenkänning

Hitta det du letar efter snabbare. Dina bilder skannas snabbare, vilket gör att bildtexter blir sökbara direkt. Hitta text i handskrivna anteckningar, Post-it®-lappar, whiteboardritningar med mera. Läs mer

Sök i PDF-filer och Office-dokument

Dina filer blir enkelt sökbara med Evernote. Du kan snabbt hitta dina Office- och arbetsdokument, kalkylblad, presentationer och PDF-filer. Läs mer

Anteckningshistorik

Du kan visa äldre versioner av anteckningar för att se ändringarna som gjorts och, om du vill, gå tillbaka till någon av de äldre versionerna. Läs mer

Nyckelord:

• evernote premium
  • funktioner
  • premium