Vad är Evernote Business expertsökning?

< Föregående / Nästa >

Vad är Evernote Business expertsökning?

Med Expertsökning kan du hitta och interagera med personer inom ditt företag som kan fördjupa dina kunskaper om det du letar efter. När du gör en sökning på ditt Evernote-konto har du möjligheten att visa en lista över personer som kanske vet mer intill de anteckningar och anteckningsböcker som föreslås.

Exempel på sökningar:

• ”Intäkter” kan ge förslag på företagsledare som har gjort omfattande undersökningar och sammanställningar av potentiella intäktskällor.
  • ”Säkerhet” kan föreslå en IT-administratör som hanterar företagets integritetsinställningar.
  • ”Kundfeedback” kan inbegripa medlemmar ur företagets supportteam.

Hur använder jag expertsökning?

När du gör en sökning var som helst på ditt Evernote-konto ser du, utöver matchande personliga anteckningar och anteckningsböcker, en länk som visar alla matchande resultat som är relaterade till ditt företagskonto. När du klickar på länken ser du personer som kanske vet mer intill dina företagsanteckningar och anteckningsböcker.

Hur genereras förslagen?

Evernote börjar med att leta efter anteckningar i hela företaget som matchar din sökning. Utifrån dessa anteckningar kan vi sedan fastställa vilka personer som är ”experter” inom ämnet. Experterna väljs ut baserat på ett flertal faktorer, t.ex. hur mycket relevant innehåll de har bidragit med i sina företagsanteckningar. Du kommer aldrig att listas som expert i din egen sökning, utan endast i sökningar som andra inom företaget gör.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nyckelord:

• företag
  • företagssökning
  • evernote business
  • expertis
  • expertissökning
  • föreslå
  • förslag