Utforska företagets hemmaplats

Företagets hemmaplats är teamets centrala punkt för delning av information och hemmaplatsen är tillgänglig för alla användare som lagts till på Evernote Business-kontot. Via företagets hemmaplats kan du hitta innehållet du behöver på flera sätt:

• Visa teamets senaste aktiviteter
  • Bläddra bland och lägga till delade anteckningsböcker
  • Utforska teammedlemmarnas profiler

Företagets hemmaplats är tillgänglig i Evernote för Mac och Windows. Via Evernote Web kan du bläddra bland, förhandsvisa och lägga till företagsanteckningsböcker, men företagsöversikten och teammedlemmarnas profiler är inte tillgängliga.

Åtkomst till företagets hemmaplats

När du vill få tillgång till företagets hemmaplats markerar du bara namnet på företaget i sidolisten i Evernote-appen. Via företagets hemmaplats kan du välja Företagsöversikt, Personer eller Företagsanteckningsböcker.

Bläddra bland delat innehåll

Visa företagsanteckningsböcker

När du eller dina medarbetare delar innehåll med hela teamet publiceras det på företagets hemmaplats. För att göra det enklare listas den senaste aktiviteten i varje företagsanteckningsbok som du har åtkomst till så att du kan förhandsvisa innehållet innan du lägger till något.

Lägg till företagsanteckningsböcker

När en företagsanteckningsbok har delats med hela teamet kan alla användare i företaget lägga till den företagsanteckningsboken och bläddra bland alla anteckningar i den. Precis som med andra anteckningsböcker som du skapar kan du synkronisera företagsanteckningsboken med ditt Evernote-konto så att du alltid har tillgång till uppdaterat innehåll.

När du vill lägga till en företagsanteckningsbok öppnar du företagets hemmaplats och klickar på + Lägg till i listan i företagsanteckningsboken som du vill lägga till.

Hur ser jag om det är jag som lagt till en anteckningsbok?

Etiketten ”I din lista” visas intill rubriken på varje företagsanteckningsbok som du har lagt till.

Utforska lagkamraternas profiler

Ta reda på vad dina kollegor kan genom att läsa deras profiler och se vilka anteckningsböcker de nyligen jobbat med. Du kan även lägga till anteckningsböcker som andra teammedlemmar har delat med företaget.

Lär dig hur du uppdaterar din Evernote Business-profil

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nyckelord:

• företagets hemmaplats
  • evernote business
  • företagskatalog
  • företagsprofil