Utforska företagets hemmaplats

Företagets hemmaplats är ditt företags centrala arkiv från vilket information kan delas över hela företaget med Evernote Business och den är tillgänglig för alla användare som går med på företagets Evernote Business-konto. Från företagets hemmaplats kan du hitta innehållet du behöver på flera sätt:

• Bläddra bland delat innehåll
  • Utforska kollegors profiler i företagskatalogen
  • Hitta experter inom ditt företag

Företagets hemmaplats är tillgänglig i Evernote för Mac- och Windows-datorer. Via Evernote Web och på mobila enheter kan du bläddra bland, förhandsvisa samt gå med i företagsanteckningsböcker, men företagskatalogen och företagsöversikten är inte tillgängliga.

Åtkomst till företagets hemmaplats

För att få åtkomst till företagets hemmaplats väljer du helt enkelt namnet på ditt Evernote Business-konto på marginallisten eller startskärmen i Evernote. Från företagets hemmaplats kan du välja företagsöversikten, personer eller företagsanteckningsböcker.

Bläddra bland delat innehåll

Visa företagsanteckningsböcker

När du eller dina kollegor delar innehåll med hela företaget publiceras det på företagets hemmaplats. Via företagets hemmaplats kan du söka bland både företagsanteckningsböcker och personprofiler för att hitta informationen du letar efter. För att göra det enklare listas de senaste anteckningarna i varje företagsanteckningsbok som du har åtkomst till så att du kan förhandsvisa innehållet innan du går med i den.

När en företagsanteckningsbok har delats med hela företaget kan alla andra användare i företagets Evernote Business-konto gå med i företagsanteckningsboken och bläddra bland alla anteckningar i den. Precis som med andra anteckningsböcker som du är ansluten till kan du synkronisera företagsanteckningsboken med ditt Evernote-konto så att du alltid har tillgång till uppdaterat innehåll.

Gå med i en företagsanteckningsbok

Om du vill gå med i en företagsanteckningsbok som delas i ditt företag öppnar du företagets hemmaplats och klickar på + Gå med i anteckningsbok på företagsanteckningsboken som du vill gå med i.

Gå med i en anteckningsbok på webbklient

Hur ser jag om jag redan har gått med i en anteckningsbok?

Etiketten ”Gått med i” visas intill rubriken på varje företagsanteckningsbok som du har gått med i.

Utforska kollegors profiler i företagskatalogen

Lär dig vad dina kollegor vet genom att se i deras profiler vilka anteckningsböcker de nyligen jobbat med. Du kan även gå med i anteckningsböcker som andra teammedlemmar har delat med företaget.

Lär dig hur du uppdaterar din Evernote Business-profil

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nyckelord:

• företagets hemmaplats
  • evernote business
  • företagskatalog
  • företagsprofil