Tipsa en vän om Evernote

Hur fungerar hänvisningsprogrammet för Evernote?

När du bjuder in vänner till Evernote kan du tjäna poäng när de börjar använda det. Så här fungerar det:

• Du får 10 poäng per person för de 3 första vännerna som du värvar. Mer information om vad en värvning innebär finns nedan.
  • Du får 5 poäng varje gång som en vän som du hänvisat till Evernote köper Evernote Premium första gången, utöver de första tre vännerna.

Dina vänner tjänar också på hänvisningar. Varje vän du hänvisar – oavsett om de inbringar poäng för dig – kommer att få en månads Evernote Premium bara för att komma igång.

Hur använder man Evernote-poängen man tjänar?

Du kan använda Evernote-poäng för att få Evernote Premium. Du kan läsa mer om att tjäna och använda Evernote-poäng här. Du kan också läsa mer om funktionerna och fördelarna med Evernote Premium här. Du kan inte överföra poäng till på någon annan.

Hur bjuder man in vänner?

Gå till hänvisningssidan och logga in på Evernote, om du inte redan är inloggad. När du har loggat in kan du bjuda in vänner på något av följande sätt:

1. Skicka ett e-postmeddelande till dina vänner. Ange deras e-postadresser i fältet och klicka på Bjud in. De får sedan ett e-postmeddelande med en unik hänvisningslänk.
  2. Lägg upp hänvisningslänken på sociala media såsom Twitter eller Facebook. Klicka på knappen för det nätverk du föredrar och följ stegen för att skapa inlägget.
  3. Kopiera och klistra in hänvisningslänken. Genom att klicka på länkknappen kan du kopiera och klistra in länken i ett chattfönster, i ett e-postmeddelande eller något annat sätt du håller kontakten med vänner, familj och arbetskollegor på.

När dina vänner klickar på länken kommer de att uppmanas att skapa ett Evernote-konto.

Vad räknas som ett framgångsrikt tips?

För att dina hänvisningar ska genomföras och inbringa poäng för dig måste de du bjuder göra följande:

1. Skapa ett nytt Evernote-konto genom att klicka på din unika hänvisningslänk.
  2. Installera Evernote-appen och logga in på en dator, mobil eller surfplatta.

Inloggning via en webbläsare gäller inte som genomförd hänvisning. Varje hänvisning måste vara på en ny enhet som inte har använts för att ladda ned Evernote tidigare. Exempel: om två personer delar en dator kan du bara tjäna poäng för den första personen som skapar ett konto på den datorn. Om den andra personen i stället skapar ett konto och loggar in på en mobil eller någon annan enhet kommer du att tjäna poäng för den användaren också.

Programmets villkor

De fullständiga villkoren för Evernotes hänvisningsprogram finns i Evernotes kommersiella villkor.

Nyckelord:

• vän
  • värva
  • tipsa en vän
  • värva en vän
  • värvning
  • hänvisande
  • värvningsbonus
  • poäng
  • evernote-poäng