Så här hanterar du ditt Evernote Business-abonnemang

ÄMNEN SOM TAS UPP I DEN HÄR ARTIKELN:

Registrera dig för Evernote Business.

Så här registrerar du dig för Evernote Business:

1. Gå till webbplatsen Evernote Business och klicka på Skaffa Business.
  2. Fyll i formuläret med ditt fullständiga namn, namnet på ditt företag, företagets e-postadress och ett lösenord för kontot.

Om du redan har ett Evernote-konto och vill använda e-postadressen som är kopplad till det kontot för ditt nya Evernote Business-konto, blir du uppmanad att logga in och välja en annan personlig e-postadress för ditt befintliga konto så att du kan använda företagets e-postadress för det nya kontot.

Läs mer >>

Inaktivera Evernote Business

På Evernote Business-konton skapade före den 15 september 2017:

Om du vill nedgradera från Evernote Business till Plus eller Premium, måste du först inaktivera Evernote Business.

När ditt konto inaktiverats och återgått till Evernote Basic, kan du abonnera på Evernote Plus eller Premium.

Obs! Om du hade ett Plus- eller Premium-abonnemang innan du uppgraderade till Evernote Business och fick en presentkod efter uppgraderingen kan du lösa in den här.

På Evernote Business-konton skapade den 15 september 2017 eller senare:

Inaktivera helt enkelt ditt företag och skapa ett nytt personligt konto eller använd ett befintligt. Om du vill använda ditt företags e-postadress för ditt personliga konto måste du ändra e-postadressen på företagskontot innan du inaktiverar det.

Växla mellan månatliga och årliga betalningar

Om du vill växla mellan månatlig och årlig betalning kan du skicka ett meddelande till Evernotes support. En supportspecialist hjälper dig att göra ändringen. Processen kan ta lite tid och alla användare på kontot måste vara utloggade när ändringen genomförs.

Växla mellan kreditkort och faktura betalningar

Om du vill växla mellan kort och faktura kan du skicka ett meddelande till Evernotes support. En supportspecialist hjälper dig att göra ändringen. Processen kan ta lite tid och alla användare på kontot måste vara utloggade när ändringen genomförs.

Uppdatera betalningsinformation

Uppdatera dina betalningsuppgifter:

1. Gå till sidan Faktureringsinformation i administratörskonsolen
  2. Klicka på Redigera betalningsuppgifter
  3. Ange din uppdaterade faktureringsinformation och klicka sedan på Uppdatera faktureringsinformation

Kostnadsfri provperiod på Evernote Business

Nya användare kan prova Evernote Business kostnadsfritt. Om du väljer kortbetalning debiteras ditt kort i slutet av provperioden. Om du väljer fakturabetalning får du din första faktura 30 dagar efter provperiodens slut. Du kan när som helst avbryta abonnemanget. Om du vill avbryta abonnemanget behöver du bara inaktivera ditt Evernote Business-konto. Om du avbryter abonnemanget innan provperioden tar slut kan du fortfarande använda kontot till slutet av provperioden utan att debiteras. Om du vill avbryta och inaktivera kontot omedelbart ska du kontakta kundsupporten.

Nyckelord:

• automatisk förlängning
  • fakturering
  • köp
  • avbryt
  • säg upp automatisk förlängning
  • avbryt mitt abonnemang
  • avbryta betalning
  • avbryt Business
  • inaktivera Business
  • avbryt abonnemang
  • hantera mitt abonnemang
  • hantera betalning
  • hantera abonnemang
  • betalt abonnemang
  • betala
  • betalning
  • betalningar
  • köp
  • köp Business
  • abonnera
  • abonnemang
  • uppgradera
  • nedgradera
  • kreditkort
  • ändra betalning
  • faktura
  • provperiod
  • kostnadsfri provperiod