Skillnaden mellan företagsanteckningsböcker och personliga anteckningsböcker

Skillnaden mellan företagsanteckningsböcker och personliga anteckningsböcker

Skillnaden mellan företagsanteckningsböcker och personliga anteckningsböcker

Företagsanteckningsböcker i Evernote Business är speciellt utformade för att skapa och dela arbetsrelaterat innehåll. En snabb jämförelse följer som hjälper dig att bestämma om innehållet hör hemma i en personlig anteckningsbok eller en företagsanteckningsbok.

Obs! Om ditt Evernote Business-konto skapades den 15 september 2017 eller senare, kommer du inte att se personliga anteckningsböcker när du är inloggad på ditt företagskonto. Om du har personligt innehåll som du vill behålla i personliga anteckningsböcker måste du skapa ett personligt Evernote-konto.

Personal notebooks Business notebooks

Innehållstyper

Personliga anteckningsböcker kan innehålla information som:

• Inköpslistor och att-göra listor
  • Scheman för gymtider, skollov eller sport
  • Presentidéer som klippts ut från webbplatser
  • Kvitton som tagits emot per e-post för online-köp
  • Resplaner, hotellbokningar och kartor

Företagsanteckningsböcker kan innehålla information som:

• Projektmål, tidslinjer och mötesanteckningar
  • Intervjufrågor, CV från sökande och feedback
  • Marknadsblogg, mallar och scheman för e-postkommunikation
  • Säljleads, kundinformation och anteckningar från kundmöten

Tillgång

Innehållet är privat och endast du har tillgång till det om du inte delar det med andra.

Bara du själv har tillgång till innehållet om du inte delar det med andra eller publicerar det på företagets hemmaplats.

Anteckningar:

• Kontoadministratörer kan ändra anteckningsboksbehörigheter och bevilja åtkomst till andra.
  • Innehållet stannar kvar i företaget om du lämnar det.

Delningsfunktioner

Kan delas med vem som helst.

Kan delas med individer eller publiceras på företagets hemmaplats så att alla i teamet får åtkomst.

Kontaktinfo

(Evernote Business-konton skapade före den 15 september 2017)

Visar e-postadressen för inloggning på ditt konto (vanligtvis din personliga e-postadress) vid delning. E-postadressen kan ändras.

Visar din e-postadress på företaget vid delning om du har lagt till en som skiljer sig från e-postadressen du loggar in med.

Nyckelord:

• företagsanteckningsböcker
  • företagsanteckningar
  • evernote business
  • så här gör du för att organisera
  • vilken anteckningsbok
  • vilken typ av anteckningsbok