Kan andra Evernote Business-användare eller kontoadministratörer se användares personliga anteckningsböcker eller personliga uppgifter?

Kan andra Evernote Business-användare eller kontoadministratörer se användares personliga anteckningsböcker eller personliga uppgifter?

Kan andra Evernote Business-användare eller kontoadministratörer se användares personliga anteckningsböcker eller personliga uppgifter?

När du går med i företagets Evernote Business-konto behåller du kontroll och ägarskap över dina personliga anteckningsböcker och anteckningar. De är inte kopplade till eller på något vis åtkomliga för någon annan företagsanvändare eller kontoadministratör om du inte själv uttryckligen delar anteckningar eller anteckningsböcker med dem.

Mejladress och personlig information

Din personliga information är trygg hos Evernote. Bara din personliga mejladress kan vara synlig om:

1. Du delar en personlig anteckningsbok eller anteckning
  2. Du inte har lagt till en företagsadress för e-post i dina kontoinställningar, och du delar eller redigerar anteckningar i företagsanteckningsböcker
  3. Du inte har lagt till en företagsadress för e-post i dina kontoinställningar, och kontoadministratören använder administratörskonsolen för att visa en lista med användare i företaget

Säkerhet

Evernote Business-kontoadministratörer kommer att kunna se om du aktiverat tvåstegsverifiering på ditt Evernote-konto och vilket datum du senast återställde lösenordet. De kan inte se ditt lösenord eller andra detaljer om ytterligare verifieringsmetoder. Vi har gjort denna information tillgänglig för kontoadministratörer så att de kan övervaka säkerheten för företagsdata som finns på användarnas enheter.