Så här installerar du Evernote

< Föregående / Nästa >

Så här installerar du Evernote

Du kan installera och använda Evernote på alla dina enheter. Logga bara in på Evernote på varje enhet med samma e-postadress och lösenord, då kan du skapa och synkronisera anteckningar utan problem.

Obs: Ett betalt Evernote-abonnemang krävs om du vill använda Evernote på mer än 2 enheter.

Så här installerar du Evernote

Följ stegen för ditt operativsystem nedan:

• Mac

Ladda ner från evernote.com/download eller installera från Mac App Store.

• Windows

Ladda ner från evernote.com/download eller installera från Microsoft Store.

• iPhone, iPad och iPod touch

Installera från App Store.

• Android

Installera från Google Play Store.

• Web

Ingen installation krävs. Gå bara till evernote.com i din webbläsare och klicka på Logga in.

Nyckelord:

• installera
  • installera evernote
  • installera app
  • ladda ner
  • ladda ner evernote
  • ladda ner app