Så här hämtar och installerar du Evernote

Synkronisera med alla enheter

Logga in på Evernote med samma e-postadress och lösenord på alla dina enheter så att du kan skapa och synkronisera anteckningar utan problem.

Skaffa Evernote

Download EvernoteHämta och installera Evernote på datorer och mobila enheter

Log in to your accountLogga in på ditt Evernote-konto på de olika enheterna

Så här hämtar och installerar du Evernote

Evernote för Mac- och Windows-datorer

• Installera: Hämta Evernote via webbläsaren.
  • Uppdatera: Välj Hjälp > Sök efter uppdateringar i menyfältet i Evernote-programmet.

Evernote för iPhone, iPad och iPod Touch

• Installera och uppdatera från App Store.

Evernote för Android

• Installera och uppdatera från Google Play Store.

Evernote Webb

• Evernote Web uppdateras automatiskt varje vecka. Om du använder en äldre version av Evernote Web kan du hämta den senaste versionen genom att klicka på Testa nu på banderollen överst på sidan.

Om du behöver hjälp med att installera eller uppdatera Evernote kan du kontakta oss.

Nyckelord:

• efter en uppdatering
  • efter en uppgradering
  • uppdatera
  • uppgradera
  • uppgraderad