Vilka systemgränser finns i Evernote?

< Föregående / Nästa >

Vilka systemgränser finns i Evernote?

Oavsett om du använder Evernote i privat eller med ditt team kan du uppgradera till Evernote Premium eller Evernote Business för den bästa upplevelsen. Mer information om funktionerna på de olika Evernote-kontonivåerna finns i jämförelsetabellen. Mer information om användningspolicyn för Evernote-tjänsterna finns i riktlinjerna för användare.

Anteckningsstorlek

25 MB (Basic)

50 MB (Plus*)

200 MB (Premium och Business)

Obs! 64-bitarssystem rekommenderas för uppladdning av stora bilagor i Windows.

Uppladdning per månad

60 MB (Basic)

1 GB (Plus*)

10 GB (Premium)

20 GB + 2 GB per användare delat över företagskontot (Business)

Antal anteckningar

100 000 personliga (Basic, Plus*, Premium)

100 000 personliga + 500 000 för företag (Business)

Antal personliga anteckningsböcker

250

Antal anteckningsböcker på företagets Evernote-konto

10 000

Alla företagsanteckningsböcker tillhör företagets Evernote Business-konto

Antal anteckningsböcker som delas med dig (inklusive företagsanteckningsböcker)

100 (Basic)

500 (Plus*, Premium)

1 000 (Business)

Maximalt antal personer som du kan dela en personlig anteckningsbok med

500

Maximalt antal personer som du kan dela en företagsanteckningsbok med

5 000

Antal taggar per anteckning

100

Antal taggar per konto

100 000

Antal e-postmeddelanden som kan sparas till ett Evernote-konto

200 per dag

Ej tillgängligt med Evernote Basic

Antal e-postmeddelanden som kan skickas från ett Evernote-konto

200 per dag

50 per dag (Basic)

Högsta antal deltagare per Work Chat

50

Sparade sökningar

100

Antal genvägar

250

* Från och med början av april 2018 kan du inte längre köpa Evernote Plus.

Nyckelord:

• kontodata
  • kontoutrymme
  • datamängd
  • databegränsning
  • datautrymme
  • dataanvändning
  • gräns
  • lagring
  • lagringsutrymme
  • överföring överskriden
  • överföringsbegränsning
  • användning
  • användningsbegränsning