Vilken Evernote-produkt passar mig?

Med alla Evernote-produkter får du:

• Obegränsad sammanlagd lagring
  • Dela anteckningsbok
  • Sökfunktioner för tryckt och handskriven text i bilder
  • Säkerhet av industristandard 2 och alternativ för textkryptering
  • PIN-lås för mobilappar
  • Bildkommentar
  • Integrering med Salesforce för personliga anteckningar7 (med Evernote Business får du även integrering av företagsanteckningar)

Funktioner som ingår i alla betalda Evernote-abonnemang

Med alla betalda Evernote-abonnemang (Plus, Premium och Evernote Business) får du:

• Synkronisera på alla dina enheter (synkronisera på 2 enheter med Basic)
  • Tvåstegsverifiering via SMS och Google Authenticator (för Basic är tvåstegsverifiering bara tillgängligt via Google Authenticator)
  • Offline-åtkomst till anteckningar via datorn och mobilen (för Basic är offline-åtkomst bara tillgängligt via datorn)
  • Support via Evernote-representant (för Basic är support bara tillgängligt via vår community)

Obs! För Premium finns prioriterad support via en Evernote-representant och chattfunktioner. För Business finns en särskild Evernote Business-representant och chattfunktioner.

Olika överföringsgränser och anteckningsstorlekar för att uppfylla dina behov

Anteckningsöverföringar per månad1

Basic

Plus

Premium

Evernote Business

60 MB
1 GB
10 GB
20 GB + 2 GB per användare delat över företagskontot

Största anteckningsstorlek

Basic

Plus

Premium

Evernote Business

25 MB
50 MB
200 MB
200 MB

Jämförelse av huvudfunktioner för betalda abonnemang

Plus

Premium

Evernote Business

Spara e-post i Evernote
Obegränsade pappersalternativ i Penultimate-appen
Sök i PDF-filer, Office-dokument och bilagor
Kommentera PDF-filer
Skanna och digitalisera visitkort3
Förvandla anteckningar till presentationer4
Visa tidigare versioner av anteckningar
Se innehåll som gäller dina anteckningar5
Växla snabbt mellan olika konton
Enkel inloggning (SSO)

Ägande av företagsdata
IT-verktyg för centraliserad konto- och användarhantering
Kunskaps- och innehållsnav för team6

Mer om systemgränser

Mer om Evernotes riktlinjer för användare

1Exempel: Om det finns 5 användare på ditt Evernote Business-konto får ni tillsammans dela på 20 GB + 10 GB via företagskontot per månad.

2 Dina data överförs säkert med TLS/SSL-kryptering och innehåll i anteckningar kan krypteras lokalt med AES-kryptering. Observera att Premium- och Business-användare kan ta emot verifieringskoder via SMS. Läs mer om hur kryptering och tvåstegsverifiering fungerar.

3 Visitkortsskanning kan användas i iOS och Android.

4 Presentera dina anteckningar direkt i helskärmslayout för effektivare och mer samarbetsorienterade möten.

5 Sammanhang visar anteckningar och dokument med relaterat innehåll och kunskapssökning identifierar medarbetare som är experter på ämnet eller projektet som du arbetar med.

6 Evernote hittar och visar automatiskt relevant innehåll och andra uppgifter inom företaget så att du inte behöver göra om samma arbete och kanske kan upptäcka information som du inte visste att du letade efter.

7 Förbättra kundrelationerna genom att enkelt lagra mötesanteckningar på olika enheter och länka dem direkt till en Salesforce-post. Lägg till bilagor, till exempel handskrivna mötesanteckningar, PDF-filer, research från webben som artiklar, foton och annat.

Nyckelord:

• företag
  • tabell
  • jämför
  • jämförelse
  • jämförelsetabell
  • skillnad
  • skillnader
  • evernote business
  • evernote premium
  • gräns
  • gränser
  • anteckningsstorlek
  • premium
  • presentation
  • produktjämförelse
  • köp
  • lagring
  • abonnemang
  • abonnemang
  • systemgränser
  • tiers
  • uppgradera
  • ladda upp
  • varför uppgradera