Så här loggar du ut från Evernote

Hur man loggar ut från Evernote

• Mac

Klicka på ditt namn i verktygsfältet och klicka sedan på Logga ut [namn] eller välj Evernote > Logga ut [namn] i menyfältet.

• Windows

Klicka på ditt namn i verktygsfältet och klicka sedan på Logga ut [namn] eller välj Arkiv > Logga ut [namn] i menyfältet.

• iPhone, iPad och iPod touch

Öppna kontofliken och tryck på Logga ut.

• Android

Tryck på ikonen med tre punkter på navigeringsmenyn och välj Inställningar > Kontoinformation > Logga ut.

• BlackBerry

Tryck på ikonen med tre punkter, inställningar, rulla till konto och tryck på Logga ut.

• Windows Phone

Tryck på ikonen med tre linjer och tryck på Kontoinformation > Logga ut.

• Webb

Klicka på profilbildsknappen och välj Logga ut.

• Webbklippare

Klicka på Web Clipper-ikonen i verktygsfältet och klicka sedan på Alternativ > Logga ut på klippningspanelen.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Nyckelord:

• logga ut
  • utloggning
  • logga ut
  • logga ut