Så här slår du ihop innehållet i två Evernote-konton

Med Evernote är det lätt att flytta anteckningar från ett konto till ett annat. Om du har mer än ett Evernote-konto kan du samla alla anteckningar och anteckningsböcker i ett konto. Processen kan bara slutföras med Evernote för Mac- eller Windows-datorer.

Så här flyttar du anteckningar och anteckningsböcker från ett konto till ett sekundärt konto:

1. Logga in på kontot som innehåller anteckningarna som du vill överföra till ett annat konto på en Mac- eller Windows-dator.
  2. Exportera dina anteckningsböcker som Evernote XML-filer (.enex) från det här kontot och kom ihåg i vilken mapp eller katalog du sparade dem i. Allt innehåll i anteckningar och taggar sparas i ENEX-filen.

Obs! Buntar med anteckningsböcker är kopplade till enskilda konton och kan inte exporteras till ett annat konto. När du har importerat alla dina anteckningsböcker till det andra kontot, kan du organisera dem i buntar.

3. Logga ut från kontot som du just exporterat antekningar från och logga in på det andra kontot.
  4. Importera ENEX-filerna (.enex) till det andra kontot.

Mer om att exportera och importera anteckningar och anteckningsböcker

Importerade anteckningar sparas automatiskt i en anteckningsbok som kallas ”Import {anteckningens eller anteckningsbokens namn}”, till exempel ”Import Mina anteckningar” eller ”Import Idéer”. När anteckningarna har importerats kan de flyttas eller kopieras till personliga anteckningsböcker eller företagsanteckningsböcker.

Mer om att flytta anteckningar till en annan anteckningsbok

Nyckelord:

• slå samman konton
  • slå samman anteckningar
  • flytta anteckningsböcker
  • flytta anteckningar
  • flytta anteckningar och anteckningsböcker
  • två konton