Jag köpte en Evernote-prenumeration, men mitt konto har inte uppgraderats

Jag köpte en Evernote-prenumeration, men mitt konto har inte uppgraderats
< Föregående / Nästa >

Jag köpte en Evernote-prenumeration, men mitt konto har inte uppgraderats

Om du har köpt en Evernote-prenumeration via en appbutik som iTunes eller Google Play och ditt konto fortfarande visas som Evernote Free ska du först kontrollera att iTunes har bearbetat din begäran. Kontrollera sedan din prenumeration genom att logga in på dina kontoinställningar.

Så här kontrollerar du om iTunes har bearbetat ditt abonnemang

Så här kontrollerar du om iTunes har bearbetat ditt abonnemang:

1. Logga ut, starta om och logga in på Evernote: Logga ut från Evernote på din enhet, starta om den och logga sedan in på ditt konto igen.
  2. Kontrollera kontotyp: Logga in på Kontosammanfattning i dina kontoinställningar och kontrollera Kontotyp.
  3. Hitta ditt iTunes-kvitto: När du köper ett abonnemang ska iTunes skicka ett kvitto till din Apple ID-e-postadress. Om du inte har fått ett kvitto kan du kontakta iTunes eller se till att köpet visas i iTunes köphistorik. Kvittot är bra att ha om du behöver kontakta supportteamet om ditt köp.

Så här kontrollerar du om Google Play har bearbetat din prenumeration

Så här kontrollerar du om Google Play har bearbetat din prenumeration:

1. Logga ut, starta om och logga in på Evernote: Logga ut från Evernote på din enhet, starta om den och logga sedan in på ditt konto igen.
  2. Kontrollera kontotyp: Logga in på Kontosammanfattning i dina kontoinställningar och kontrollera Kontotyp.
  3. Hitta ditt Google Play-kvitto: När du köper en prenumeration ska Google skicka ett kvitto till din Google Play Store-e-postadress. Om du inte har fått ett kvitto kan du kontakta Google eller se till att köpet visas i Google Plays köphistorik. Kvittot är bra att ha om du behöver kontakta supportteamet om ditt köp.

Vad händer om jag fortfarande inte ser mitt abonnemang i Evernote?

Om ditt konto fortsätter att visas som Evernote Free kan du kontakta oss.

Det är bra om du gör följande när du skickar in ditt supportärende:

1. Bifoga en kopia av ditt kvitto som bevis på ditt köp.
  2. Låt oss veta ditt Apple-ID eller Google Play Store-e-postadress (särskilt om den skiljer sig från e-postadressen som du använder för att logga in på Evernote).

Nyckelord:

• itunes
  • betalat för premium
  • fortfarande kostnadsfri
  • uppgradera