Skapa genvägar

< Föregående / Nästa >

Skapa genvägar

Med genvägar kommer du snabbt åt det innehåll du använder mest på ditt Evernote-konto. Skapa genvägar till anteckningar, anteckningsböcker, buntar med anteckningsböcker eller sparade sökningar. Genvägarna markeras med olika ikoner på navigeringsmenyn.

Skapa en genväg

Följ instruktionerna för ditt operativsystem nedan när du vill skapa en genväg.

• Mac

Högerklicka på anteckningen, anteckningsboken, anteckningsboksbunten eller taggen i listan och välj Lägg till i genvägar på snabbmenyn.

Obs! Du kan inte lägga till taggar i genvägar i nya Evernote för Mac.

• Windows

Högerklicka på anteckningen, anteckningsboken, anteckningsboksbunten eller taggen i listan och välj Lägg till i genvägar på snabbmenyn.

Obs! Du kan inte lägga till taggar till genvägar i nya Evernote för Windows.

• iPhone, iPad och iPod touch

Klicka på Fler åtgärder (tre prickar) längst upp till höger i en anteckning eller anteckningsbok och välj Lägg till i genvägar. För taggar öppnar du navigeringsmenyn och väljer Taggar, sveper åt vänster på en tagg och trycker på Lägg till i genvägar.

• Android

Klicka på Fler åtgärder (tre prickar) längst upp till höger i en anteckning, anteckningsbok eller tagg och välj Lägg till i genvägar.

• Webb

Nya Evernote Web: Klicka på Fler åtgärder (tre prickar) längst upp till höger i en anteckning eller anteckningsbok och välj Lägg till i genvägar.

Obs! Du kan inte lägga till taggar i genvägarna i nya Evernote Web.

Äldre version av Evernote Web: Håll muspekaren över en anteckning, anteckningsbok eller tagg i respektive lista och klicka på stjärnknappen.

Obs! Du kan inte lägga till taggar i genvägarna på Evernote Teams-konton.

Så här lägger du till en sparad sökning i dina genvägar: När du skapar en ny sparad sökning markerar du rutan bredvid Lägg till den sparade sökningen i genvägarna. Om du redan har skapat den sparade sökningen kan du köra den, klicka på de tre prickarna högst upp i anteckningslistan, klicka på Redigera sparad sökning... och markera rutan för att lägga till den i genvägarna.

RELATERAT: