Introduktion till ScanSnap Evernote Edition Scanner

< Föregående / Nästa >

Introduktion till ScanSnap Evernote Edition Scanner

Med ScanSnap Evernote Edition-skannern kan du:

• Scanna in alla papper och få ordning och reda på skrivbordet.
  • Organisera resedokument, visitkort, foton och kvitton.
  • Scanna in och dela alla dokument på jobbet.

Bäst av allt, allt inskannat material finns tillgängligt, sökbart och delbart på Evernote på din dator och mobila enheter.

Obs! ScanSnap Evernote Edition-skannern kan inte längre köpas och programmet ScanSnap Evernote Edition stöds inte längre. Om du äger en ScanSnap Evernote Edition-skanner och för närvarande använder programmet ScanSnap Evernote Edition finns det en firmwareuppdatering tillgänglig från Fujitsu (tillverkaren av skannern) som gör att du kan använda deras ScanSnap Home-programvara för att fortsätta skanna till Evernote.