Ställ in scannern

Steg 1: Ladda ner och installera programvaran.

Innan du ansluter scannern, ladda ner och installera programvaran på din dator.

Hämta installationsprogrammet för Windows och Mac från Evernotes webbplats

Steg 2: Anslut och öppna scannern.

Så här ansluter du ScanSnap

Koppla i den medföljande UBS-kabeln och transformatorn till scannern och anslut till USB-uttaget på datorn.

Scannern startar när du öppnar den.

Steg 3: Ställ in dina självarkiverande foldrar

När du skannar in dokument, så kommer scannern ScanSnap Evernote Edition att automatiskt sortera filtypen och arkivera den i din förvalda folder Evernote , och om så önskas, märka den med en etikett. Under inställningsprocessen får du välja en folder för varje dokumenttyp: papper, kvitton, foton och visitkort.

Automatisk arkivering med ScanSnap

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br