Var kan jag köpa ScanSnap Evernote Edition?

Köp ScanSnap Evernote Edition från Fujitsu.

Hur kommer jag igång?

1. Ladda ner installeraren för Windows och Mac från Evernote webbsidan.
  2. Läs igenom den här produktguiden

Är programvaran för ScanSnap Evernote Edition kompatibel med andra scannermodeller?

Eftersom hård- och mjukvara är så väl integrerade så kräver funktioner som automatisk arkivering att hårdvaran för ScanScap Evernote Edition används.

Vad är det för skillnad mellan ScanSnap Evernote Edition och ix500?

Hela skanningsupplevelsen från inställning till skanning har omformats för ScanSnap Evernote Edition. De huvudsakliga skillnaderna är följande:

• Skanningen är snabbare med en enda inställningsprocess för alla drivrutiner och program.
  • Automatisk avläsning av dokumenttyp och automatisk arkivering: scannern identifierar automatiskt papper, visitkort, kvitton och foton och arkiverar dem i rätt Evernote folder.
  • Du behöver aldrig bry dig om bildupplösning, DPI, färgdjup eller komprimering igen. ScanSnap Manager Evernote Edition väljer automatiskt den optimala inställningen för visuell kvalitet och diskutrymme.
  • WiFi-skanning i ett steg gör att du slipper kablar på skrivbordet
  • Visitkort omvandlas automatiskt till kontaktuppgifter med information från LinkedIn
  • Skanning som inte stör: skanningsprocessen ger inte några avbrott i ditt arbete. Du får information om skanningen medan du kan fokusera på dina arbetsuppgifter.

Kan jag använda ScanSnap Evernote Edition på flera datorer?

Ja. ScanSnap Evernote Edition skannar till vilken ansluten dator som helst via USB-kabeln. Om det inte finns någon USB-anslutning så ansluter scannern trådlöst till vald dator. Detta innebär att du kan ha scannern ansluten trådlöst till en dator och koppla den till en annan dator med USB-kabel vid behov.

Kan jag skanna och alternativt spara på andra platser (Dropbox, Google Drive, eller Box)?

Ja, förutom att skanna till Evernote kan du även ange en målkatalog för skannade råfiler. Du gör det genom att välja spara kopior av skannade filer på fliken Allmänt i ScanSnap Manager Evernote Edition.

Kan ScanSnap Evernote Edition skanna direkt till en mobil enhet?

Ja, installera Scannable när du vill skanna direkt från ScanSnap Evernote Edition till mobilen.

Kan ScanSnap Evernote Edition skanna direkt till en molntjänst (utan en dator)?

ScanSnap Evernote Edition skannar till Evernote på din dator via USB-kabel eller trådlös anslutning. Dina skannade dokument synkas från din dator till ditt Evernote-konto, där de sedan blir tillgängliga från alla dina enheter. Vi har valt detta funktionssätt med hänsyn till vårt mål att erbjuda den bästa användarupplevelsen, inte på grund av någon teknisk begränsning. Några av våra motiveringar:

• Vi har upptäckt att användare värderar möjligheten att kunna kontrollera den inskannade filen innan originaldokumentet kastas. Fördröjningen som uppstår när man skannar direkt till en molntjänst gör detta svårare. Vi har däremot minimerat tiden mellan skanning och förgranskning på skärmen.
  • Skanning till molntjänster med flera användare innebär en utmaning då valet av mottagare Evernote kräver en invecklad inställningsprocess och viktiga säkerhetsåtgärder för att undvika att kontona utsätts för datamanipulering.
  • När en internetanslutning inte är tillgänglig, så ges inget perfekt svar på vad en scanner som är kopplad till en molntjänst ska göra med de inskannade dokumenten.

Blir PDF-filer sökbara med optisk teckenigenkänning (OCR) när ScanSnap Evernote Edition används?

Ja, ScanSnap Evernote Edition använder det industriledande textigenkänningsprogrammet från ABBYY för att göra text i dokument sökbar och markerbar.

Går det att kontrollera färgdjup, bildupplösning och komprimering manuellt med ScanSnap Evernote Edition

Ja, men vi optimerar automatiskt inställningarna för bildkvalitet och storlek med hänsyn till den filtyp som lästs av vid skanningen av dokumentet. T.ex. så blir papper skannade som sökbara pdf-filer medan fotografier blir högkvalitativa jpeg-filer.

Hur fungerar skanningen av visitkort?

När du skannar in ett visitkort med ScanSnap Evernote Edition så används först och främst en server-side bildinkänningsteknologi för att hämta grundläggande information som används för att skapa detaljrika kontaktuppgifter.

Om du tillåter att Evernote ansluter sig till ditt LinkedIn-konto, så kommer den grundläggande informationen på visitkortet att användas för att söka på LinkedIn för att ta fram mer information, t.ex. företagsnamn, titel och profilfoto.

Denna skärmdump visar hur en detaljerad kontaktuppgift kan se ut som skapats genom att skanna in ett visitkort och sedan automatiskt hämta ytterligare information från sociala nätverk online.

Inlästa kontaktuppgifter från ScanSnap

Hur kan jag ladda ner eller dela mina skannade filer?

Alla inskannade filer sparas automatiskt i en folder i Evernote. Enligt standard så sparas dokument som pdf-filer, medan kvitton, foton och visitkort sparas som jpeg-filer. Då de finns i Evernote, så är alla filer tillgängliga på alla datorer och mobila enheter med Evernote.

• Öppna en fil: För att öppna en fil på din dator, dubbelklicka på filen eller högerklicka och välj Öppna.
  • Spara en fil på din dator: För att spara en fil på din dator, högerklicka och välj Spara eller dra filen ur Evernote foldern till önskad mapp på datorn.
  • Dela en fil via e-post: För att dela en personlig skannad fil via e-post, klicka bara på Dela-ikonen i Evernote foldern. Välj E-post och ett e-postmeddelande med det delade innehållet som bilaga skapas.
  • Dela en hel folder: Eftersom dina skannade filer automatiskt organiseras i önskad folder, så kan du dela foldrar med andra Evernote användare. Högerklicka på foldern på din dator där foldrarna visas, och välj Dela.

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br