Hur kommer jag igång?

Om du har en ScanSnap Evernote Edition-skanner krävs en firmwareuppdatering för att skanna till Evernote. En steg-för-steg-guide om att uppdatera och ställa in din skanner finns i Uppdatera din ScanSnap Evernote Edition-skanner.

Kan jag ändra min ScanSnap Evernote Edition-skanner till en Fujitsu iX500-skanner?

Ja, du bör göra det om du vill fortsätta att använda din ScanSnap Evernote Edition-skanner för att skanna till Evernote. Observera att det finns flera skillnader mellan ScanSnap Evernote Edition och ScanSnap iX500. När du uppdaterar skannern är uppdateringen permanent och du kan inte ångra dig.

Hur kan jag ladda ner eller dela mina skannade filer?

Alla inskannade filer sparas automatiskt i en folder i Evernote. Enligt standard så sparas dokument som pdf-filer, medan kvitton, foton och visitkort sparas som jpeg-filer. Då de finns i Evernote, så är alla filer tillgängliga på alla datorer och mobila enheter med Evernote.

• Öppna en fil: För att öppna en fil på din dator, dubbelklicka på filen eller högerklicka och välj Öppna.
  • Spara en fil på din dator: För att spara en fil på din dator, högerklicka och välj Spara eller dra filen ur Evernote foldern till önskad mapp på datorn.
  • Dela en fil via e-post: För att dela en personlig skannad fil via e-post, klicka bara på Dela-ikonen i Evernote foldern. Välj E-post och ett e-postmeddelande med det delade innehållet som bilaga skapas.
  • Dela en hel folder: Eftersom dina skannade filer automatiskt organiseras i önskad folder, så kan du dela foldrar med andra Evernote användare. Högerklicka på foldern på din dator där foldrarna visas, och välj Dela.