Snabbstart

Det bästa sättet att komma igång med Evernote effektivt är att börja skriva anteckningar. En anteckning är precis som det låter – all slags information som du vill spara för senare bruk.

Evernote på olika enheter

Kom igång med tre enkla steg:

Step 1Skapa en ny anteckning

Steg 1

• Mac

Steg 1: Skapa en anteckning

1. Välj Anteckningar på navigationsmenyn.
    2. Klicka på + Ny anteckning i {standard anteckningsbok namn} knappen.
    3. Ge anteckningen ett namn så att det är lättare att hitta den.
    4. Klicka var som helst inuti anteckningen tills markören visas och börja skriva.
  • Windows

Steg 1: Skapa en anteckning

1. Välj Anteckningar på den vänstra panelen.
    2. Välj + Ny anteckning överst på skärmen.
    3. Ge anteckningen ett namn så att det är lättare att hitta den.
    4. Klicka var som helst inuti anteckningen tills markören visas och börja skriva.
  • iPhone, iPad och iPod touch

Steg 1: Skapa en anteckning

Tryck på det gröna plustecknet (+) när du vill skapa en ny anteckning.

• Android

Steg 1: Skapa en anteckning

Tryck på det gröna plustecknet (+) när du vill skapa en ny anteckning.

• Webb

Steg 1: Skapa en anteckning

Tryck på plustecknet (+) i sidolisten när du vill skapa en ny anteckning.

Step 2Lägg till innehåll

Steg 2

När du har skapat en anteckning ska du skriva ett namn på den så att du enkelt kan hitta den senare och en del text. Nya anteckningar sparas automatiskt i den förvalda anteckningsboken som medföljde ditt konto om en annan anteckningsbok inte har valts.

Step 3Hitta anteckningar på mobilen och datorn

Steg 3

Klicka på sökknappen (förstoringsglaset) på sidomenyn (Mac, Web) eller överst på skärmen när du visar en lista över anteckningar (Windows, Android, iPhone, iPad och iPod touch).

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=th,ms,ar,id,vi

• evernote business
  • snabbtur
  • vad är evernote business