Evernote Business snabbstartguide

Kom igång med Evernote Business med 4 enkla steg:

1. Skapa ett Evernote Business-konto
  2. Skapa företagsanteckningsböcker och lägg till innehåll
  3. Bjud in ditt team
  4. Dela företagsinnehåll med teamet

För en mer omfattande genomgång om att konfigurera Evernote Business för ditt team, se Vägledning för distribution av Evernote Business.

1. Skapa ett Evernote Business-konto

Skapa ett Evernote Business-konto för ditt team:

1. Gå till webbplatsen Evernote Business och klicka på Skaffa Business.
  2. Fyll i formuläret med ditt fullständiga namn, namnet på ditt företag, din företagsadress och ett lösenord för kontot.

Om du redan har ett Evernote-konto och vill använda e-postadressen som är kopplad till det kontot för ditt nya Evernote Business-konto, blir du uppmanad att logga in och välja en annan personlig e-postadress för ditt befintliga konto så att du kan använda din företagets e-postadress för det nya kontot.

2. Skapa företagsanteckningsböcker och lägg till innehåll

Här är några exempel på olika typer av innehåll som du kan skapa i företagsanteckningsböcker:

• Scheman för projekt
  • Webbklipp och artiklar
  • Fotografier
  • Kopior av utkast
  • Budgetkalkylblad
  • Mötesanteckningar med åtgärdspunkter

När ni bollar idéer kan du ta ett foto av en whiteboard med den inbyggda kameran i Evernotes mobilapp. Alla bra idéer från teamet lagras tillsammans med de övriga projektuppgifterna.

Om du har arbetsrelaterade anteckningar som är lagrade på ett personligt Evernote-konto kan du flytta dem till företaget. Läs mer >>

3. Bjud in ditt team

Skicka inbjudningar om att gå med i företaget från administratörskonsolen:

1. Klicka på Lägg till användare på navigeringsmenyn
  2. Ange företagets e-postadress för varje person som du vill bjuda in
  3. Klicka på Bjud in när du är redo att skicka inbjudningarna

Varje person får en inbjudan via e-post med instruktioner om hur man går med i teamets Evernote Business-konto.

4. Dela företagsinnehåll med teamet

När du har skapat några företagsanteckningsböcker kan du dela dem med alla i teamet genom att publicera demföretagets hemmaplats. När de publicerats kan alla som tillhör kontot lägga till och visa allt innehåll.

Obs! Kontoadministratörer och anteckningsboksägare kan bevilja behörighet att redigera eller redigera och bjuda in till vem som helst i teamet.

Tips: Medarbetare i ett företag förväntas ofta följa företagets principer gällande offentliggörande av företagsinformation. Du bör se till att ha goda kunskaper om dessa principer innan du delar företagsanteckningar via e-post eller via en offentlig länk (URL) med andra utanför företaget. Som kontoadministratör kan du se och hantera användare och behörigheter för varje företagsanteckningsbok.

Användbara resurser

Mer information om hur du kommer igång med Evernote Business finns i följande resurser:

Nyckelord:

• kontoadministratör
  • företagsadministratör