Använda påminnelser

Påminnelser är ett bra sätt att hålla reda på anteckningar som innehåller tidskänslig information eller som du behöver för att kunna slutföra uppgifter.

'Lägg datum' alternativ när du klickar på påminnelser

Översikt

Ställ in en påminnelse för en anteckning genom att öppna anteckningen och klicka eller trycka på påminnelseknappen (väckarklockan). För tidskänsliga påminnelser kan du också lägga till datum och tid. Påminnelser visas i en att göra-lista som sitter överst i din anteckningslista och där kan de sorteras, markeras som klara med mera. Du kan välja att få ett e-postmeddelande den dagen som en tidsinställd påminnelse går ut. När du har slutfört en uppgift som är kopplad till en påminnelse kan du bocka av den i påminnelselistan. Den ursprungliga anteckningen tas inte bort när du bockar av en påminnelse.

Resurser

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_INCLUDE=it,tr,sv,da,fi,nl,pl,th,vi,ar

Nyckelord:

• evernote-påminnelse
  • evernote-påminnelser
  • gtd
  • påminnelse
  • påminnelser
  • hantera uppgifter
  • uppgifter
  • fäst anteckning
  • fastsatt anteckning
  • fäst anteckningar
  • fäst