Ändra din mejladress eller ditt användarnamn

Hur kan jag ändra mitt användarnamn?

Evernote Premium- och Evernote Business-användare

Evernote Premium- och Evernote Business-användare kan skicka ett supportärende för att byta användarnamn.

Gratisanvändare av Evernote

Vi rekommenderar att användarna uppgraderar till Evernote Premium och skickar ett supportärende

Skaffa Premium

Hur ändrar jag den mejladress Evernote har registrerat?

Alternativ 1:

Hantera din e-postadress

Alternativ 2:

Alla Evernote-användare kan uppdatera den mejladress Evernote har registrerat på följande sätt:

1. Gå till Evernote Web och logga in på ditt konto
  2. Klicka på ”your_name” i den övre delen av skärmen för att komma åt dina kontoinställningar
  3. Klicka på "Inställningar" längst upp till höger
  4. Klicka på ”Säkerhetssammanfattning”
  5. Välj Ändra e-post och ange din uppdaterade adress. Evernote Business-användare kan även ändra sin företagsadress som visas för andra vid delning av anteckningar och anteckningsböcker