Lös in Evernote-poäng

< Föregående / Nästa >

Lös in Evernote-poäng

Evernote-poäng kan lösas in mot månads- eller årsprenumerationer på Evernote Personal även om du redan prenumererar på en betald serviceplan.

Så här du löser in dina poäng

De flesta kunder som använder vårt nya faktureringssystem kan gå till sin faktureringsprofil för att lösa in poäng. Klicka på Lös in på den här sidan och välj Personal 1 år eller Personal 1 månad.

Om länken till faktureringssidan ovan inte fungerar för ditt konto kan du visa och lösa in dina Evernote-poäng i kontoinställningarna. På sidan väljer du Personal 1 år eller Personal 1 månad.

Du kan använda Evernote-poäng när som helst. Evernote-poäng kan gå ut efter 5 år om det inte finns några poängaktiviteter på ditt Evernote-konto. Evernote-poäng kan inte överföras. Fullständiga villkor finns i Evernotes kommersiella villkor.

Vad händer om jag redan prenumererar på en betald serviceplan?

Hur du använder poäng för att få Evernote Personal varierar beroende på hur du betalar för din prenumeration och det beskrivs i detalj nedan. I vissa fall kanske du vill vänta tills din nuvarande prenumeration går ut för att maximera värdet på den prenumerationen innan du använder poäng för att skaffa en ny prenumeration.

Lösa in Evernote-poäng om du redan har en Plus- eller Premium-prenumeration:

• Den nya Evernote Personal-prenumerationen som du löste in för poäng sparas på faktureringssidan i dina kontoinställningar. Du kan aktivera tjänsten när din nuvarande Plus- eller Premium-plan har upphört och ditt konto har nedgraderats till gratistjänsten.
  • Om du betalar för din befintliga prenumeration med automatisk förlängning via iTunes eller Google Play App Store, måste du säga upp den prenumerationen för att aktivera tjänster som lösts in med poäng. Av tekniska skäl måste du tyvärr vänta tills din nuvarande serviceplan tar slut innan du kan aktivera en Personal-prenumeration som du köpt med poäng.

Lösa in Evernote-poäng om du redan har en Personal-prenumeration:

• Om du betalar för en Evernote Personal-prenumeration via kort eller PayPal, kommer det automatiska förnyelsedatumet för Evernote Personal-prenumerationen att förlängas tills Personal-tjänsten som köpts med poäng tar slut.
  • Om du betalar för din Evernote Personal-prenumeration med automatisk förlängning via iTunes eller Google Play App Store, måste du säga upp den prenumerationen för att aktivera tjänster som lösts in med poäng. Av tekniska skäl måste du tyvärr vänta tills din nuvarande tjänst tar slut innan du kan aktivera en Personal-prenumeration som du köpt med poäng.

Obs: Om du aktiverar en prenumeration som köpts med poäng kommer återstående dagar före förnyelse inte att återställas, i stället läggs den förnyade tjänsteperioden och den inlösta tidsperioden ihop.

Lösa in Evernote-poäng om du redan har en Professional-prenumeration:

• Den nya Evernote Personal-prenumerationen som du löste in för poäng sparas på faktureringssidan i dina kontoinställningar. Du kan aktivera tjänsten när din nuvarande Professional-plan har upphört och ditt konto har nedgraderats till gratistjänsten.
  • Om du betalar för din Evernote Professional-prenumeration med automatisk förlängning via iTunes eller Google Play App Store, måste du säga upp den prenumerationen för att aktivera tjänster som lösts in med poäng. Av tekniska skäl måste du tyvärr vänta tills din nuvarande tjänst tar slut innan du kan aktivera en Personal-prenumeration som du köpt med poäng.

Obs! Efter noggrant övervägande har vi fattat beslutet att avsluta vårt hänvisningsprogram från och med maj 2021. Du kan fortfarande lösa in outnyttjade poäng som har tjänats via programmet.

Nyckelord:

• evernote-poäng
  • evernote premiumpoäng
  • premiumpoäng
  • lös in
  • inlösning