Visa åtkomsthistoriken för ditt Evernote-konto

< Föregående / Nästa >

Visa åtkomsthistoriken för ditt Evernote-konto

Översikt

Åtkomsthistoriken visar Evernote-appar som har haft åtkomst till ditt konto, de datum de fick åtkomst till kontot, IP-adresserna till enheterna som fick åtkomst till ditt konto samt en uppskattad geografisk plats för de olika enheterna. Beroende på olika faktorer, till exempel åtkomst via ett mobilnät, kan listan över geografiska platser vara felaktig. Om du vill verifiera enheterna som har åtkomst till ditt konto kan du kontrollera med leverantören av mobiltjänsten och internetleverantören om IP-adresserna tillhör dina enheter.

Visa åtkomsthistorik

Gör följande när du vill visa åtkomsthistoriken för ditt Evernote-konto:

1. Logga in på dina kontoinställningar.
  2. Klicka på Åtkomsthistorik på menyn.

Nyckelord:

• IP-adress
  • stulen mobil
  • borttappad mobil
  • inloggningshistorik
  • åtkomst till mitt konto