Så här integrerar du Evernote med din kalender

Ett antal appar i Evernote App Center integrerar Evernote med dina kalendrar. Nedan följer några smakprov.

Outlook-kalendern

Finns för iPhone, iPad, iPod Touch och Android

Med Microsoft Outlook-appen kan du visa alla Evernote-påminnelser direkt i Outlook-kalendern.

För att komma igång:

1. Öppna Outlook-appen och tryck på Inställningar och sedan på Kalenderappar
  2. Tryck på + bredvid Evernote när du vill ansluta ditt Evernote-konto

När du har gett Outlook tillgång till ditt Evernote-konto kan du se dina anteckningar med påminnelser i agendavyn i Outlook-kalendern.

Outlook-app

Obs! Den 30 augusti 2016 upphörde Microsoft att stödja appen Sunrise. För att du ska kunna fortsätta att se Evernote-påminnelser i dina kalendrar, har Evernote lagt till en påminnelseintegrering för kalendern i Microsofts Outlook-app.

Powerbot för Google-kalendern (GCal)

Skapa snabbt mallar för mötesanteckningar och visa relaterade anteckningar för alla möten.

Powerbot för Google-kalendern

Skaffa Powerbot

Nyckelord:

• kalender
  • ical
  • outlook
  • sunrise
  • gcal
  • google

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj