Så här organiserar du anteckningsböcker i buntar

Buntar med anteckningsböcker kan användas med Evernote Web, Mac- och Windows, Android-enheter, iPhone, iPad och iPod touch.

Skärmbild som visar buntar på Mac

Anteckningsböcker kan grupperas i anteckningsboksbuntar. De används oftast för att samla anteckningsböcker som handlar om ett liknande brett ämne eller tema. Anteckningsboksbuntar kan innehålla både personliga anteckningsböcker och företagsanteckningsböcker, men bara du kan se dem.

Kan jag dela en bunt med anteckningsböcker?

Eftersom buntar med anteckningsböcker bara är kopplade till ditt Evernote-konto kan de inte visas av eller delas med andra i sin helhet. Du kan dock dela enskilda anteckningsböcker i en bunt.

Hur skapar jag buntar?

• Mac

1. Välj Anteckningsböcker i navigeringsmenyn.
    2. Dra och släpp en anteckningsbok på en annan anteckningsbok. En ny anteckningsboksbunt som innehåller båda anteckningsböckerna skapas automatiskt.
    3. Dra och släpp fler anteckningsböcker som du vill ta med i den nya anteckningsboksbunten för att lägga till anteckningsböcker i den.

När du vill dela upp anteckningsböckerna kan du högerklicka på anteckningsboksbunten och välja Dela upp alla anteckningsböcker....

• Windows

1. Expandera Anteckningsböcker i den vänstra panelen.
    2. Dra och släpp en anteckningsbok på en annan anteckningsbok. En ny anteckningsboksbunt som innehåller båda anteckningsböckerna skapas automatiskt.
    3. Dra och släpp fler anteckningsböcker som du vill ta med i den nya anteckningsboksbunten för att lägga till anteckningsböcker i den.

Om du vill dela på anteckningsböckerna ska du högerklicka på anteckningsboksbunten som du vill dela upp och välja Ta bort.... Dina anteckningar och anteckningsböckerna i bunten kommer inte att raderas.

• iPhone, iPad och iPod touch

1. Tryck på alternativmenyn (tre punkter) och sedan på Inställningar för anteckningsböcker i en anteckningsbok.
    2. Tryck på Bunt. Du kan ange ett buntnamn om du vill skapa en ny bunt eller välja en befintlig bunt.

Om du vill dela upp anteckningsböckerna kan du trycka på alternativmenyn (tre punkter) i en anteckningsbok, trycka på Inställningar för anteckningsböcker och sedan på Ta bort från bunt.

• Android

1. Från den anteckningsbok listan, tryck och håll den anteckningsbok som du vill tilldela till en skorsten.
    2. Välj Flytta till bunt eller Flytta till ny bunt.

Att nedstapla anteckningsboken genom att trycka på alternativmenyn (tre punkter) bredvid en anteckningsbok, sedan på Ta bort från bunt.

• Evernote Webb

1. Klicka på anteckningsboksknappen i sidolisten när du vill öppna anteckningsbokslistan.
    2. Klicka och dra en anteckningsbok till en annan anteckningsbok. Skapa bunt visas i det gröna fältet.
    3. Skriv ett namn på den nya anteckningsboksbunten och klicka på Skapa bunt.
    4. Dra och släpp fler anteckningsböcker som du vill ha i den nya anteckningsboksbunten. Lägg till bunt visas i det gröna fältet.

Om du vill dela på anteckningsböckerna kan du klicka på en anteckningsbok och dra den bort från bunten tills du ser Ta bort från bunt i det gröna fältet.

Nyckelord:

• hur du organiserar anteckningsböcker
  • anteckningsboksbuntar
  • organisera anteckningsböcker
  • bunt
  • buntar