Så här organiserar du anteckningsböcker i buntar

< Föregående / Nästa >

Så här organiserar du anteckningsböcker i buntar

Buntar med anteckningsböcker kan användas med Evernote Web, Mac- och Windows, Android-enheter, iPhone, iPad och iPod touch.

Buntar är ett sätt att visuellt gruppera anteckningsböcker tillsammans. De används oftast för att samla anteckningsböcker som handlar om ett liknande ämne eller tema. Anteckningsboksbuntar kan innehålla både personliga och företagsanteckningsböcker, men bara du kan se dem.

Kan jag dela en bunt med anteckningsböcker?

Nej. Data som används för att organisera anteckningsboksbuntar är unika för ditt Evernote-konto, så de kan inte visas eller delas med andra. De enskilda anteckningarna som utgör en bunt kan fortfarande delas, men bunten som en organisationsstruktur finns endast på ditt Evernote-konto.

Hur skapar jag buntar?

• Mac

1. Välj Anteckningsböcker på den vänstra panelen när du vill öppna anteckningsbokslistan till höger.
    2. I anteckningsbokslistan kan du dra och släppa en anteckningsbok till en annan anteckningsbok. En ny anteckningsboksbunt som innehåller båda anteckningsböckerna skapas.
    3. Högerklicka på den nya bunten och välj Byt namn när du vill namnge bunten.
    4. Dra och släpp fler anteckningsböcker som du vill ta med i den nya anteckningsboksbunten för att lägga till anteckningsböcker i den.

När du vill dela upp anteckningsböckerna kan du högerklicka på anteckningsboksbunten och välja Dela upp alla anteckningsböcker....

• Windows

1. Klicka på den lilla pilen bredvid Anteckningsböcker på den vänstra panelen när du vill expandera anteckningsbokslistan.
    2. Dra och släpp en anteckningsbok på en annan anteckningsbok. En ny anteckningsboksbunt som innehåller båda anteckningsböckerna skapas.
    3. Högerklicka på den nya bunten och välj Byt namn när du vill namnge bunten.
    4. Dra och släpp fler anteckningsböcker som du vill lägga till.

Om du vill dela på anteckningsböckerna ska du högerklicka på anteckningsboksbunten som du vill dela upp och välja Ta bort.... Dina anteckningar och anteckningsböckerna i bunten kommer inte att raderas.

• iPhone, iPad och iPod touch

1. Tryck på alternativmenyn (tre punkter) och sedan på Inställningar för anteckningsböcker i en anteckningsbok.
    2. Tryck på Bunt. Du kan ange ett buntnamn om du vill skapa en ny bunt eller välja en befintlig bunt.

Om du vill dela upp anteckningsböckerna kan du trycka på alternativmenyn (tre punkter) i en anteckningsbok, trycka på Inställningar för anteckningsböcker och sedan på Ta bort från bunt.

• Android

1. Från den anteckningsbok listan, tryck och håll den anteckningsbok som du vill tilldela till en skorsten.
    2. Välj Flytta till bunt eller Flytta till ny bunt.

Att nedstapla anteckningsboken genom att trycka på alternativmenyn (tre punkter) bredvid en anteckningsbok, sedan på Ta bort från bunt.

• Evernote Webb

1. Klicka på anteckningsboksknappen i sidolisten när du vill öppna anteckningsbokslistan.
    2. Klicka och dra en anteckningsbok till en annan anteckningsbok. Skapa bunt visas i det gröna fältet.
    3. Skriv ett namn på den nya anteckningsboksbunten och klicka på Skapa bunt.
    4. Dra och släpp fler anteckningsböcker som du vill ha i den nya anteckningsboksbunten. Lägg till bunt visas i det gröna fältet.

Om du vill dela på anteckningsböckerna kan du klicka på en anteckningsbok och dra den bort från bunten tills du ser Ta bort från bunt i det gröna fältet.

Obs! Buntar finns för närvarande endast tillgängliga i den äldre versionen av Evernote Web. Om du behöver skapa buntar kan du växla till den föregående versionen av Evernote Web genom att klicka på ditt namn längst upp till vänster och sedan klicka på Byt till äldre version av Evernote.

Nyckelord:

• hur du organiserar anteckningsböcker
  • anteckningsboksbuntar
  • organisera anteckningsböcker
  • bunt
  • buntar