Så här hanterar du ditt Evernote-abonnemang

ÄMNEN SOM TAS UPP I DEN HÄR ARTIKELN:

Växla mellan Basic, Plus, Premium och Business

• Plus till Premium

När du uppgraderar från Plus till Premium, debiteras du priset för Premium omedelbart och kommer att få en återbetalning på ett proportionellt belopp för eventuella återstående månader på ditt Plus-abonnemang.

Växla från Plus till Premium:

1. Logga in till kontoinställningarna i Evernote Web.
    2. Välj Hantera prenumeration på sidan Kontosammanställning
    3. Välj Evernote Premium
    4. Ange dina kortuppgifter och välj faktureringsfrekvens (varje månad eller år)

Obs! Om du abonnerar på Plus via iTunes eller Google Play måste du avsluta din prenumeration via dem och dessutom följa stegen ovan.

• Premium till Plus

Ditt Plus-abonnemang börjar när ditt Premium-abonnemang upphör.

Växla från Premium till Plus:

1. Logga in till kontoinställningarna i Evernote Web.
    2. Välj Hantera abonnemang på sidan Kontosammanställning
    3. Välj Evernote Plus
    4. Ange din kreditkortsinformation och välja en fakturering frekvens (månatlig eller årlig)

Obs! Om du vill abonnera på Plus via PayPal, iTunes eller Google Play måste du vänta tills ditt Premium-abonnemang går ut innan du kan abonnera på Plus.

• Plus eller Premium till Business

När du byter från Plus eller Premium till Business, debiteras du priset för Business omedelbart och får en presentkod för eventuella återstående månader på ditt Plus- eller Premium-abonnemang. Koden kan användas vid ett senare tillfälle eller delas med en annan användare.

Växla från Plus/Premium till Business:

1. Gå till https://evernote.com/business/ via webbläsaren på en dator
    2. Klicka på Skaffa Business
    3. Fyll i informationen för att skapa ett nytt företagskonto eller klicka på Gå med på befintligt konto om du vill gå med i ett befintligt företagskonto
    4. Välj faktureringstyp och frekvens och ange dina betalningsuppgifter

Obs! Om du abonnerar på Plus eller Premium via iTunes eller Google Play måste du avsluta ditt abonnemang via dem och dessutom följa stegen ovan.

Läs mer om hur du uppgraderar till Evernote Business >>

• Business till Plus eller Premium

Om du vill nedgradera från Evernote Business till Plus eller Premium, måste du först inaktivera Evernote Business.

När ditt konto inaktiverats och återgått till Evernote Basic, kan du abonnera på Evernote Plus eller Premium.

Obs! Om du hade ett Plus- eller Premium-abonnemang innan du uppgraderade till Evernote Business och fick en presentkod efter uppgraderingen kan du lösa in den här.

• Plus, Premium eller Business till Basic

Om du vill växla till Evernote Basic ska du helt enkelt avsluta ditt abonnemang. Om du har Evernote Business ska du inaktivera ditt företag.

Växla mellan månatliga eller årliga betalningar

• Ändra betalningsfrekvens för din nuvarande plan

1. Logga in till kontoinställningarna i Evernote Web.
    2. Välj Hantera abonnemang på sidan Kontosammanställning
    3. Välj din nuvarande plan
    4. Ange dina kortuppgifter och välj en faktureringsfrekvens (varje månad eller år)
  • Ändra betalningsfrekvens för en annan plan

Om du vill ändra betalningsfrekvens och byta till en annan plan ska du följa stegen som beskrivs i avsnittet Växla mellan Basic, Plus, Premium och Business.

Uppdatera betalningsinformation

• Uppdatera eller lägga till ett kort

1. Gå till kontoinställningarna i Evernote Web och klicka på Hantera abonnemang
    2. Välj samma plan som du abonnerar på för närvarande
    3. Ange dina nya kortuppgifter
    4. Välj samma betalningsfrekvens (varje månad eller år) som du har för närvarande

Anteckning: Om du Abonnemang på Plus eller Premium via iTunes eller Google Play måste du avsluta din abonnemang genom dem, förutom att följa stegen ovan

• Växla till PayPal, iTunes eller Google Play

Du måste vänta tills ditt nuvarande abonnemang löper ut innan du kan byta betalningsleverantör. När ditt konto har återgått till Evernote Basic kan du köpa ett nytt abonnemang via önskad betalningsleverantör.

Lös in Evernote-poäng eller kampanjerbjudanden

Du kan tjäna Evernote-poäng genom att lösa in Evernote-gåvoabonnemang, Premium-aktiveringskoder och leverantörskampanjer. Du kan också få poäng när du hänvisar vänner till Evernote. Evernote-poäng kan lösas in mot månads- eller årsabonnemang på Evernote Premium även om du redan abonnerar på Evernote Plus eller Premium. Läs mer >>

Nyckelord:

• amazon
  • automatisk förlängning
  • fakturering
  • blackberry
  • köp
  • avbryt
  • säg upp automatisk förlängning
  • avbryt mitt abonnemang
  • avbryta betalning
  • säga upp plus
  • avbryt premium-abonnemang
  • avbryt abonnemang
  • google
  • google play
  • itunes
  • hantera mitt abonnemang
  • hantera betalning
  • hantera abonnemang
  • betalt abonnemang
  • betala
  • betalning
  • betalningar
  • paypal
  • poäng
  • erbjudanden
  • köp
  • köp abonnemang
  • lös in
  • utnyttja kampanjer
  • återbetalning
  • återbetalningar
  • abonnera
  • abonnemang
  • uppgradera
  • nedgradera
  • kreditkort
  • ändra betalning