Hantera din Evernote-prenumeration

< Föregående / Nästa >

Hantera din Evernote-prenumeration

ÄMNEN SOM TAS UPP I DEN HÄR ARTIKELN:

Uppgradera din prenumeration

När du vill uppgradera följer du stegen för den betalningsmetod som är kopplad till din befintliga prenumeration nedan:

• Kreditkort, PayPal eller SEPA

När du uppgraderar debiteras du priset för den nya prenumerationen omedelbart och kommer att få en återbetalning på ett proportionellt belopp för den återstående prenumerationstiden. Om du har en årlig plan kan du bara uppgradera till en annan årlig produkt.

Mac, Windows, and Web:
    1. Logga in på kontoinställningarna i Evernote Web.
    2. Klicka på den gröna knappen Uppgradera på sidan Kontosammanfattning.
    3. Välj den plan som bäst uppfyller dina behov och välj aktuell faktureringsfrekvens.
    4. Ange dina faktureringsuppgifter och fortsätt till kassan.

Obs! För Android-, iPhone-, iPad- och iPod Touch-användare som betalar via Evernotes webbplats bör uppgraderingarna slutföras via datorns webbläsare. Evernotes faktureringssida stöds inte i mobila webbläsare.

• iTunes

Mac:
    1. Klicka på Uppgradera på den vänstra navigeringsmenyn.
    2. Välj den plan och faktureringsfrekvens som bäst uppfyller dina behov.
    3. Ange ditt Apple-ID och lösenord för att fortsätta.
    4. Klicka på Köp för att slutföra din betalning via App Store.

Obs! Du kommer bara att kunna slutföra uppgraderingen via Mac App Store.

iPhone, iPad, and iPod Touch:
    1. Klicka på de tre linjerna längst ned till höger när du vill öppna menyn.
    2. Tryck på Visa uppgraderingsalternativ eller Uppgradera till Professional.
    3. Välj den plan och faktureringsfrekvens som bäst uppfyller dina behov.
    4. Följ anvisningarna för att slutföra betalningen via iTunes.

Obs! Du kommer bara att kunna slutföra uppgraderingen via iTunes på iOS.

• Google Play

Android:
    1. Klicka på de tre linjerna längst ned till höger när du vill öppna menyn.
    2. Tryck på Visa uppgraderingsalternativ eller Uppgradera till Professional.
    3. Välj den plan och faktureringsfrekvens som bäst uppfyller dina behov.
    4. Följ anvisningarna för att slutföra betalningen via Google Play.

Obs! På grund av begränsningarna i Google Play Store kan du bara uppgradera till en plan med samma faktureringsfrekvens som din nuvarande prenumeration. Om du till exempel prenumererar på en Personal-plan varje månad kommer du bara att kunna uppgradera till en månatlig Professional-plan.

• Presenttjänst (poäng eller presentkod)

Tyvärr kommer kunder som för närvarande har en betald serviceplan via Evernote-poäng eller en presentkod inte att kunna uppgradera till en annan tjänstenivå.

Nedgradera din prenumeration

Din prenumeration ändras inte förrän den aktuella faktureringsperioden tar slut. När din prenumeration gått ut nedgraderas kontot automatiskt. Inga data går förlorade och du behåller åtkomst till alla dina anteckningar och anteckningsböcker.

När du vill nedgradera följer du stegen för den betalningsmetod som är kopplad till din befintliga prenumeration nedan:

Ändra faktureringsfrekvens

• Växla mellan månatliga och årliga betalningar

1. Logga in på kontoinställningarna i Evernote Web och klicka på Fakturering.
    2. Välj Uppdatera bredvid Faktureringsperiod.
    3. Välj den nya faktureringsfrekvensen (månad eller år) och välj Uppdatera.

Uppdatera betalningsinformation

• Uppdatera eller lägg till ett kort eller PayPal som betalningsmetod

1. Gå till kontoinställningarna i Evernote Web och klicka på Fakturering
    2. Välj Uppdatera bredvid Betalningsmetod.
    3. Ange dina nya kortuppgifter och välj Uppdatera.

Obs! Om du prenumererar på en betald tjänst via iTunes eller Google Play måste du avsluta din prenumeration via dem och vänta tills ditt konto nedgraderas. Du kan sedan följa stegen ovan.

• Växla till iTunes eller Google Play

Du måste vänta tills din nuvarande prenumeration löper ut innan du kan byta betalningsleverantör. När ditt konto har återgått till Evernote Free kan du köpa en ny prenumeration via önskad betalningsleverantör.

Lös in Evernote-poäng

Evernote-poäng kan lösas in mot månads- eller årsprenumerationer på Evernote Personal även om du redan prenumererar på en betald tjänst. Läs mer >>

* Från och med början av april 2018 kan du inte längre köpa Evernote Plus. Från och med juli 2021 kan Evernote Premium inte längre köpas. Om du avbryter eller ändrar din Plus- eller Premium-prenumeration kommer du inte att kunna prenumerera på den igen. Obs! Nuvarande Plus- eller Premium-prenumeranter behåller tjänsten så länge prenumerationen är aktiv.

Nyckelord:

• amazon
  • automatisk förlängning
  • fakturering
  • blackberry
  • köp
  • avbryt
  • säg upp automatisk förlängning
  • avbryt mitt abonnemang
  • avbryta betalning
  • säga upp plus
  • avbryt premium-abonnemang
  • avbryt abonnemang
  • google
  • google play
  • itunes
  • hantera mitt abonnemang
  • hantera betalning
  • hantera abonnemang
  • betalt abonnemang
  • betala
  • betalning
  • betalningar
  • paypal
  • poäng
  • erbjudanden
  • köp
  • köp abonnemang
  • lös in
  • utnyttja kampanjer
  • återbetalning
  • återbetalningar
  • abonnera
  • abonnemang
  • uppgradera
  • nedgradera
  • kreditkort
  • ändra betalning