Så här inaktiverar och återaktiverar du ditt Evernote-konto

Om du inaktiverar ditt konto innebär det att du stänger av åtkomsten till kontot. Du kan aktivera ett inaktivt konto igen så länge du inte begär att vi ska ta bort din e-postadress och ditt användarnamn helt från systemet (se steg 5 nedan). Evernote raderar inte dina anteckningar automatiskt när du inaktiverar kontot.

Avaktivera ditt Evernote-konto

1. Avsluta ditt Evernote-abonnemang. Om du betalar för Evernote måste du avsluta abonnemanget via den tjänst som du abonnerar på.
  2. Exportera dina anteckningar. Du kan exportera dina anteckningar som HTML- eller XML-filer så att du kan visa dem utanför Evernote.
  3. Radera dina anteckningar. Evernote raderar inte anteckningar automatiskt när du inaktiverar ditt konto, men du kan radera anteckningar och anteckningsböcker om du vill.
  4. Inaktivera ditt konto. När du vill inaktivera ditt Evernote-konto ska du logga in på kontoinställningarna i Evernote Web och klicka på länken Avaktivera ditt Evernote-konto.
  5. (VALFRITT) Kontakta oss från den e-postadress som vi har registrerad om du vill ta bort din e-postadress och ditt användarnamn helt och hållet. Inaktivera ditt konto och kontakta oss från den e-postadress som vi har registrerade för att tala om att du vill ta bort din kontoinformation från Evernote-tjänsten. Kontrollera att du har raderat allt innehåll och inaktiverat kontot innan du skickar din begäran.

När ditt konto har inaktiverats, kommer du loggas ut från Evernote och kontot kan inte längre användas. Du kommer inte kunna skapa ett annat Evernote-konto med samma e-postadress. Om du funderar på att inaktivera ett konto för att du vill använda en e-postadress som är associerad med ett annat konto kan du byta ut e-postadresserna.

Återaktivera ditt Evernote-konto

1. Logga in på Evernote Web med ditt gamla användarnamn eller e-postadress och lösenord.
  2. När du har angett rätt inloggningsuppgifter får du ett meddelande om att kontot är inaktiverat. Klicka på länken Återaktivera när du vill starta återaktiveringsprocessen.
  3. Skriv e-postadressen som associeras med ditt konto, då skickar vi ett e-postmeddelande där du kan bekräfta att du vill aktivera kontot igen.
  4. Klicka på Återaktivera mitt konto i e-postmeddelandet och skapa ett nytt lösenord för kontot.

Om du behöver hjälp att återaktivera kontot kan du kontakta oss.

Nyckelord:

• konto skapades oavsiktligt
  • stäng konto
  • stäng mitt konto
  • avaktivera
  • inaktiverad
  • inaktiverar
  • ta bort konto
  • ta bort mitt konto
  • borttagning
  • ta bort konto
  • återaktivera
  • återaktivering
  • återaktivera ditt konto
  • återaktivera mitt konto
  • återaktivering av konto
  • fel e-postadress
  • fel e-postadress
  • ta bort e-post
  • ta bort min e-post
  • ta bort e-postadress
  • ta bort min e-postadress
  • två konton