Skicka en Evernote-aktivitetslogg

< Föregående / Nästa >

Skicka en Evernote-aktivitetslogg

Evernote-aktivitetsloggen kan hjälpa vårt supportteam att spåra ett problem du har. Följ stegen för ditt operativsystem nedan när du vill skicka en aktivitetslogg.

• Mac

Nya Evernote för Mac

1. Gå till Hjälp > Aktivitetsloggar > Spara senaste loggar på menyraden.
    2. Skriv Evernote.log som filnamn och klicka på Spara.
    3. Bifoga den här filen till ett nytt supportärende eller som svar på ett meddelande om ett supportärende.

Äldre version av Evernote för Mac

1. Gå till Hjälp > Aktivitetslogg... på menyraden
    2. Klicka på knappen Spara som för att spara loggen som en fil på din dator.
    3. Bifoga den här filen till ett nytt supportärende eller som svar på ett meddelande om ett supportärende.
  • Windows

Nya Evernote för Windows

1. Gå till Hjälp > Aktivitetsloggar > Spara senaste loggar på menyraden.
    2. Skriv Evernote.log som filnamn och klicka på Spara.
    3. Bifoga den här filen till ett nytt supportärende eller som svar på ett meddelande om ett supportärende.

Äldre version av Evernote för Windows

1. Gå till Hjälp > Aktivitetslogg på menyraden.
    2. Klicka på knappen Spara som för att spara loggen som en fil på din dator.
    3. Bifoga den här filen till ett nytt supportärende eller som svar på ett meddelande om ett supportärende.
  • iPhone, iPad och iPod touch

Nya Evernote för iOS

1. Klicka på de tre linjerna längst ned till höger när du vill öppna menyn.
    2. Tryck på kugghjulsikonen överst till höger på menyn.
    3. Tryck på Support > Aktivitetslogg > E-post.
    4. Skicka loggen till dig själv, spara den på din dator och bifoga den sedan till ditt e-postsvar.

Äldre version av Evernote för iOS

1. Öppna fliken Konto.
    2. Tryck på Support på kontomenyn.
      • Så här skapar du ett nytt supportärende: Tryck på Skicka en supportbegäran, fyll i ämnet och beskrivningen, kontrollera att Inkludera aktivitetslogg? är aktiverat och tryck sedan på Skicka.
      • Om du har ett öppet supportärende: Tryck på Aktivitetslogg > E-post, e-posta loggen till dig själv, spara den på din dator och bifoga den sedan till ditt e-postsvar.
  • Android

Nya Evernote för Android

1. Klicka på de tre linjerna längst ned till höger när du vill öppna menyn.
    2. Tryck på kugghjulsikonen överst till höger på menyn.
    3. Tryck på Support > Aktivitetslogg > E-post.
    4. Skicka loggen till dig själv, spara den på din dator och bifoga den sedan till ditt e-postsvar.

Äldre version av Evernote för Android

1. Tryck på ikonen med tre prickar och tryck på Inställningar.
    2. Tryck på Support > Skicka aktivitetslogg och välj ett e-postprogram.
      • När du vill skapa ett nytt supportärende: E-posta loggen till dig själv, spara den på din dator och bifoga den när du skapar ärendet här.
      • Om du har ett öppet supportärende: E-posta loggen till dig själv, spara den på din dator och bifoga den sedan till ditt e-postsvar.

Obs! Aktivitetsloggen innehåller en detaljerad logg över steg som Evernote utför och hjälper till att diagnostisera problem du kan ha. Aktivitetsloggen innehåller också information om ditt konto, din enhet och din platsinformation (om det är aktiverat). Titlarna på dina anteckningar, taggar, anteckningsböcker, bifogade filer och, om ditt konto hade nätverkssynkroniseringsfel, en del av ditt anteckningsinnehåll kan också finnas i aktivitetsloggen. Du kan redigera loggfilen för att ta bort allt du inte vill skicka oss. Vi behandlar aktivitetsloggdata som konfidentiell information och villkoren i vår personuppgiftspolicy gäller.

Nyckelord:

• aktivitetslogg
  • evernote-logg
  • logg