Hur tar jag en ögonblicksbild med iPhone, iPad och iPod Touch?

Hur tar jag en ögonblicksbild med iPhone, iPad och iPod Touch?

Hur tar jag en ögonblicksbild med iPhone, iPad och iPod Touch?

Om du vill spara en skärmbild i iOS trycker du på hemknappen och startknappen på samma gång. Skärmen blinkar då till och bilden sparas i kamerarullen. Du kan välja ett foto i Skitch för att markera skärmbilden eller använda kameraknappen i Evernote för att välja ett foto.