Så här uppgraderar du till Evernote Business

Oavsett om du är ny Evernote-användare eller redan har ett konto kan du uppgradera på två sätt till Evernote Business:

1. Skapa ett nytt Evernote Business-konto för dig själv eller ditt företag
  2. Gå med i företagets befintliga Evernote Business-konto

Skapa ett nytt Evernote Business-konto

Om du är ny Evernote-användare

Registreringsknapp på Evernote Business-webbplatsen

Gå till webbplatsen Evernote Business och klicka på Skaffa Business.

Skapa ett nytt konto

Fyll i formuläret på sidan ’Skapa ett konto’ och registrera dig med ditt företags e-postadress.

Företagets e-postadress som du använde för att skapa ditt nya Evernote Business-konto är inloggningsadressen som du använder för att få tillgång till kontot och alla administrationsverktyg.

Om du får ett meddelande om att företagets e-postadress redan används för ett annat konto är det troligt att du har använt den e-postadressen tidigare när du skapat ett nytt Evernote- eller Evernote Business-konto.

Logga in på det andra Evernote-kontot och ändra e-postadressen till en som inte används för Evernote så att du kan använda den för det nya kontot som du vill skapa. Läs mer

Om du redan har ett Evernote-konto

Registreringsknapp på Evernote Business-webbplatsen

Gå till webbplatsen Evernote Business och klicka på Skaffa Business. På sidan där du kan skapa ett konto ska du välja länken Logga in.

Logga in när du vill uppgradera från ett befintligt konto

Fyll i formuläret på sidan ‘Logga in’ och logga in på ditt Evernote-konto med inloggningsuppgifterna för ditt befintliga konto.

Vad händer härnäst?

När du har loggat in och valt en betalningsmetod uppgraderas ditt konto till Evernote för företag och du får fullständig behörighet som Evernote-administratör i det nya Evernote för företag-kontot.

Om du vill kontrollera eller ändra företagets Evernote Business-konto ska du gå till administratörskonsolen.

Gå med i företagets befintliga Evernote för företag-konto

Om ditt företag redan har ett Evernote Business-konto behöver du inte skapa ett. Acceptera bara e-postinbjudan som kontoadministratören skickar till dig och logga in med ditt befintliga Evernote-konto.

Genom att använda ditt befintliga konto i stället för att skapa ett nytt, separat Evernote-konto, kan du dra nytta av följande fördelar:

• Högre datagränser: Öka den totala kapaciteten för ditt konto med fördelar som högre uppladdningskvot, fler anteckningar och anteckningsböcker
  • Ett enda konto: Använd samma inloggningsuppgifter (samma som för ditt befintliga konto) när du vill få tillgång till dina arbetsrelaterade och delade företagsanteckningar
  • Enkel åtkomst: Få tillgång till alla dina personliga och arbetsrelaterade anteckningar utan att växla mellan två konton. Håll personliga och arbetsrelaterade anteckningar åtskilda, dina personliga anteckningar är privata och dina kollegor kan inte söka i dem. Du har dessutom fortfarande tillgång till dina anteckningar även om du lämnar företaget
  • Alternativ för företagsmejl: Visa skilda e-postadresser beroende på vem du delar anteckningar med, en personlig e-postadress för personliga kontakter och en företagsadress när du delar med kollegor

Mer om hur du går med i företagets Evernote Business-konto

Användbara länkar

Nyckelord:

• konvertera till företagsanteckningsbok
  • konvertera till evernote business
  • skapa ett nytt företag
  • nya evernote business
  • uppgradera till business
  • uppgradera till evernote business
  • uppgradera