Så här registrerar du dig för Evernote Business

Evernote Business ger dig kraften i Evernote Premium, plus extra team- och administrationsfunktioner som gör att du får mer uträttat. Med Evernote Business kan du dra nytta av:

• Ett enda arbetsyta för teamsamarbete
  • Snabb on-boarding och SSO
  • Central användaradministration
  • Förbättrad säkerhet med TLS/SSL
  • ... och mycket mer

Lär dig mer om Evernote Business

Skapa ett nytt Evernote Business-konto

När du skapar ett nytt Evernote Business-konto blir du som standard kontoadministratör. När du har bjudit in ditt team kan du utse någon annan till kontoadministratör - du kan till och med ha flera administratörer. Kontoadministratörer har tillgång till administratörskonsolen för att visa företagsövergripande inställningar, hantera företagsinnehåll och bjuda in teammedlemmar att gå med. Läs mer >>

För att komma igång:

1. Gå till webbplatsen Evernote Business och klicka på Skaffa Business.
  2. Fyll i formuläret med ditt fullständiga namn, namnet på ditt företag, företagets e-postadress och ett lösenord för kontot.

Om du redan har ett Evernote-konto och vill använda e-postadressen som är kopplad till det kontot för ditt nya Evernote Business-konto, blir du uppmanad att logga in och välja en annan personlig e-postadress för ditt befintliga konto så att du kan använda företagets e-postadress för det nya kontot.

Betalningsalternativ

Evernote Business-kontoadministratörer kan välja att betala för Evernote Business-kontot på tre sätt:

• Månadsvis via kreditkort

Ditt kreditkort kommer att debiteras för varje plats så fort Evernote Business-konto har skapats, och det debiteras automatiskt med månadsavgiften varje gång en användare går med på kontot. Varje månaden debiteras kortet en klumpsumma för alla användare på kontot.

• Årligen med kort

Ditt kreditkort kommer att debiteras för varje plats så fort Evernote Business-konto har skapats, och det debiteras automatiskt med årsavgiften varje gång en användare går med på kontot. Varje år debiteras kortet en klumpsumma för alla användare på kontot.

• Årligen med faktura

Finns endast i vissa länder för Evernote Business-konton med mer än 5 platser. Vid betalning via faktura betalas platserna i förskott på årsbasis. Du kommer att få en faktura via e-post som kan betalas med check eller banköverföring. Faktura förfaller vid mottagandet.

Obs! Evernote Business kan endast köpas på Evernote.com och är inte tillgängligt via iTunes eller Google Play.

Betalningsmetoder

Du kan betala ditt abonnemang på två sätt: med kort eller faktura. Använd tabellen nedan för att avgöra vilken betalningsmetod som är bäst för ditt team.

Credit Card Invoice

När kommer jag att debiteras? Hur ofta kommer jag att faktureras?

Du kan välja mellan en månatlig eller årlig faktureringsperiod. Ditt kort debiteras i början av varje faktureringsperiod för antalet användare på ditt Evernote Business-konto.

Du begär en faktura för ett visst antal platser. Din faktura förfaller när du tar emot den och kan betalas med check eller banköverföring.

För att garantera effektiv behandling av den faktura vi skickar till dig, ber vi att du anger mejladressen till den person som hanterar alla redovisnings- och faktureringsrelaterade frågor på ert företag.

Finns det några begränsningar?

Ditt Evernote Business-konto måste ha minst 2 platser.

För att kunna betala med faktura måste ditt Evernote Business-konto ha minst 5 platser.

Fakturering är endast tillgängligt i följande länder: Australien, Belgien, Danmark, Estland, Finland, Hongkong, Irland, Island, Japan, Kanada, Liechtenstein, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sverige, Taiwan, Tyskland, USA och Österrike.

Kan jag börja använda mitt Evernote Business-konto omedelbart?

Ditt kort debiteras för det begärda antalet platser när du har konfigurerat Evernote Business-kontot. Du kan börja använda Evernote Business direkt.

I de flesta fall kan du börja använda Evernote Business direkt. I vissa situationer kan du behöva verifiera en del uppgifter för att aktivera det omedelbart.

Kommer jag att debiteras när jag lägger till användare till mitt Evernote Business-konto? Vad händer om jag lägger till en ny användare mitt i min debiteringsperiod?

Om du har månadsbetalning debiteras ditt kort för en månad den dag den nya användaren går med på ditt Evernote Business-konto, oavsett var i månadsdebiteringscykeln den här dagen inträffar.

Om du har årsbetalning debiteras du ett proportionerligt omräknat pris, avrundat uppåt till närmast högre antal månader, på den dag den nya användaren går med på ditt Evernote Business-konto. Om du t.ex. lägger till en ny användare med nio och en halv månad kvar på debiteringscykeln räknas priset upp till tio månader.

Kostnaden för varje tillagd användare ska vara oss tillhanda på förfallodatumet för betalningen av hela Evernote Business-kontot.

Du kan lägga till användare upp till platsgränsen utan ytterligare avgift.

Om du vill öka antalet platser kan du skicka en begäran till en Evernote Business-kontoansvarig via sidan Kontosammanställning i administratörskonsolen. Den kontoansvariga ökar antalet platser och e-postar en faktura för de extra platserna, normalt inom en arbetsdag.

Kostnaden för varje tillagd användare ska vara oss tillhanda samtidigt som förfallodatumet för betalningen av ditt fullständiga Evernote Business-konto. Om du ökar antalet platser under årets gång kommer du att debiteras en högre proportionerlig delsumma vid nästkommande månad. Om du exempelvis lägger till en användare då du har nio och en halv månad kvar av din faktureringsperiod kommer fakturan att beräknas med delsumman för tio månader.

Vad händer när en användare lämnar mitt Evernote Business-konto?

Nästa gång din prenumeration förlängs kommer du inte att debiteras för den här användaren.

En plats blir tillgänglig på kontot. Du kan bjuda in någon annan att ta den platsen på företagskontot. Du får ingen återbetalning för platser som inte används.

Vad räknas som en användare för debiteringsändamål?

Varje person som går med på ditt företagskonto anses som en användare och debiteras som en sådan.

Du debiteras inte för utestående inbjudningar som har skickats.

Varje person som går med på ditt företagskonto räknas en plats.

Utestående inbjudningar att gå med i ditt Evernote Business-konto räknas också mot antalet platser, eftersom varje inbjudan reserverar en plats.

När förlängs min prenumeration?

Den dag då du skapar ditt Evernote Business-konto blir första dagen i företagets debiteringsperiod. Om du t.ex. skapar ditt Evernote Business-konto 10 september och väljer betalning månadsvis med kort debiteras ditt kort den 10 varje kommande månad.

Den dag då du skapar ditt Evernote Business-konto blir första dagen i företagets debiteringsperiod. Om du t.ex. skapar ditt Evernote Business-konto 10 september och väljer betalning årsvis med faktura, förfaller din nästa faktura den 10 september nästa år.

Nyckelord:

• gå med i företaget
  • skapa företag
  • Gå med i team
  • konvertera till företagsanteckningsbok
  • konvertera till evernote business
  • skapa ett nytt företag
  • nya evernote business
  • uppgradera till business
  • uppgradera till evernote business
  • uppgradera