Så här visar du föregående versioner av en anteckning

< Föregående / Nästa >

Så här visar du föregående versioner av en anteckning

Med anteckningshistoriken kan du se en föregående version av en anteckning. Anteckningshistoriken tar en ögonblicksbild av hela anteckningen några gånger om dagen och gör att du kan återgå till en föregående version av en anteckning.

När du vill öppna anteckningshistoriken på Mac, Windows eller webben väljer du informationsknappen (i) överst i anteckningsredigeraren och sedan Visa historik. En lista över alla sparade versioner av anteckningen visas.

När du vill återställa en föregående version av anteckningen klickar du på Importera bredvid anteckningstiteln.

Anteckningshistoriken är endast tillgänglig för Evernote Premium och Business-användare.

Nyckelord:

• historik
  • anteckningshistorik
  • tidigare anteckningar
  • version
  • versionshistorik
  • innehåll saknas
  • redigeringshistorik
  • dataförlust
  • ändringslogg
  • ändringshistorik