Hur prenumererar jag, eller avbryter prenumerationen, på Evernotes nyhetsbrev?

Hur prenumererar jag, eller avbryter prenumerationen, på Evernotes nyhetsbrev?

Hur prenumererar jag, eller avbryter prenumerationen, på Evernotes nyhetsbrev?

För att prenumerera på Evernotes nyhetsbrev loggar du in på ditt Evernote-konto och går till avsnittet Personliga inställningar under Inställningar, och markerar kryssrutan ”Jag vill ta emot information om produkter, uppdateringar och erbjudanden från Evernote”. Du kan även markera den andra kryssrutan om du är intresserad av att få information om produkter, tjänster och erbjudanden från Evernotes partners.

Om du vill avbryta prenumerationen på Evernotes nyhetsbrev kan du antingen avmarkera kryssrutan som beskrivs ovan eller fylla i e-postadressformuläret på sidan Avbryt prenumeration. Varje nyhetsbrev innehåller även en länk i slutet av meddelandet, via vilken du kan avbryta din prenumeration.