Återkalla åtkomst till en delad anteckning

Återkalla åtkomst till en delad anteckning
< Föregående / Nästa >

Återkalla åtkomst till en delad anteckning

Om du bestämmer dig för att sluta dela en anteckning eller en offentlig (URL) länk till en anteckning, öppnar du bara anteckningen och utför sedan följande steg:

  • Mac

    Nya Evernote för Mac

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på den gröna delningsknappen.
    3. Klicka på Sluta dela när du vill sluta dela med alla.
    4. Eller klicka på pilen bredvid Personer som har åtkomst och ändra behörigheter eller ta bort åtkomst för enskilda användare.


    Äldre version av Evernote för Mac

    1. Välj Anteckning > Mer delning > Sluta dela offentlig länk på menyraden om du vill inaktivera länken.
    2. Eller välj Anteckning > Mer delning > Hantera behörigheter för anteckningar... på menyraden och klicka på X bredvid namnet på den som du vill sluta dela anteckningen med.
  • Windows

    Nya Evernote för Windows

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på den gröna delningsknappen.
    3. Klicka på Sluta dela när du vill sluta dela med alla.
    4. Eller klicka på pilen bredvid Personer som har åtkomst och ändra behörigheter eller ta bort åtkomst för enskilda användare.


    Äldre version av Evernote för Windows

    1. Välj Anteckning > Dela > Dela anteckning... på menyraden, klicka på Inaktivera i avsnittet Delbar länk för att inaktivera länken.
    2. Eller välj Anteckning > Dela > Dela anteckning... på menyraden och klicka sedan på den lilla nedåtpilen bredvid namnet på personen som du vill sluta dela anteckningen med och välj Ta bort åtkomst....
  • iPhone, iPad och iPod touch

    Nya Evernote för iOS

    1. Tryck på knappen Dela (siluett med plustecken).
    2. Tryck på växlingsknappen bredvid Delbar länk för att inaktivera länken. Härifrån kan du också ändra behörigheterna för olika personer.

    Äldre version av Evernote för iOS

    1. Tryck på knappen Dela (ruta med uppåtpil) och tryck sedan på Sluta dela.
    2. Tryck på informationsknappen (bokstaven "i"), Behörigheter för anteckning och Sluta dela med alla. Sedan kan du även ändra behörigheterna för varje person.
  • Android

    Nya Evernote för Android

    1. Tryck på knappen Dela (siluett med plustecken).
    2. Tryck på växlingsknappen bredvid Delbar länk för att inaktivera länken. Härifrån kan du också ändra behörigheterna för olika personer.

    Äldre version av Evernote för Android

    1. Tryck på alternativknappen (tre prickar) och tryck sedan påMer delning > Inaktivera länk.
    2. Tryck på alternativknappen (tre prickar), välj Behörigheter för anteckningar, tryck på namnet på personen du delar med och justera behörigheterna.
  • Webb

    Nya Evernote Web

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på den gröna delningsknappen.
    3. Klicka på Sluta dela när du vill sluta dela med alla.
    4. Eller klicka på pilen bredvid Personer som har åtkomst och ändra behörigheter eller ta bort åtkomst för enskilda användare.


    Äldre version av Evernote Web

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på nedpilen på delningsknappen.
    3. Välj Länk > Sluta dela anteckning när du vill sluta dela via en offentlig länk.

 

När du har återkallat all åtkomst till din anteckning blir anteckningen privat igen och alla nuvarande länkar till anteckningen fungerar inte längre.

LANGUAGES_PRODUCT