Kan jag spara Skitch-bilder i olika filformat på Mac?

Ja! Med Skitch 2.0 för Mac kan du spara dina Skitch-bilder i formaten PNG, GIF, TIFF, JPG och BMP genom att göra följande:

Använda fliken ”Dra mig”

1. Klicka på rullgardinslistan för filformat under fliken ”Dra mig”
  2. Välja vilket filformat du vill spara din Skitch-bild som
  3. Klicka på och dra fliken ”Dra mig” till där du vill ha den på din Mac. En kopia av Skitch-bilden i det valda filformatet kommer då att skapas där. Originalet av Skitch-bilden kommer att finnas kvar på ditt Evernote-konto

Använda menyn Exportera

1. Välj Arkiv > Exportera...
  2. Navigera till platsen där du vill spara filen
  3. Ange ett filnamn i fältet Exportera som
  4. Välj ett filformat från rullgardinslistan för exportformat
  5. Klicka på Spara