Ställa in handledsposition i Penultimate

Handledsskydd är en avancerad teknik som är utformad att minska störningar från handleden när du skriver i Penultimate. Det är viktigt att du ställer in rätt handledsläge för att minska slumpmässiga märken när handen vilar på skärmen.

Du kan ändra inställningen för handledsposition i Penultimate genom att trycka på kugghjulsknappen och sedan på Inställningar > Handledsläge.

De största fördelarna får du om du använder den senaste versionen av Penultimate för din enhet eftersom vi hela tiden förbättrar funktionen för handledsskydd.

Nyckelord:

• märken
  • slumpmässiga märken
  • handbortstötning
  • handledsskydd
  • handled
  • bortstötning
  • handflata