Återställa en anteckning från papperskorgen

< Föregående / Nästa >

Återställa en anteckning från papperskorgen

När du tar bort en anteckning flyttas den till papperskorgen som finns längst ner i listan över anteckningsböcker. Följ stegen för ditt operativsystem nedan om du ändrar dig och vill återställa anteckningen.

• Mac

The new Evernote for Mac

Högerklicka på anteckningen du vill återställa i papperskorgen och välj sedan Återställ anteckning.

Older version of Evernote for Mac

Högerklicka på anteckningen du vill återställa i papperskorgen och välj sedan Återställ.

• Windows

The new Evernote for Windows

Högerklicka på anteckningen du vill återställa i papperskorgen och välj sedan Återställ anteckning.

Older version of Evernote for Windows

Högerklicka på anteckningen du vill återställa i papperskorgen och välj sedan Återställ.

• iPhone, iPad och iPod Touch

Öppna anteckningen du vill återställa i papperskorgen, tryck på Fler åtgärder (tre prickar) och tryck sedan på Återställ anteckning.

• Android

Öppna anteckningen du vill återställa i papperskorgen, tryck på Fler åtgärder (tre prickar) och tryck sedan på Återställ anteckning.

• Webb

Öppna anteckningen du vill återställa i papperskorgen, klicka på alternativknappen (tre prickar) och klicka sedan på Återställ.

Obs! Du kan inte återställa en anteckningsbok som har tagits bort. När du tar bort en anteckningsbok flyttas alla anteckningar i den till papperskorgen och den tomma anteckningsboken tas bort från ditt konto. Om du vill återställa anteckningsboken kan du återställa de enskilda anteckningarna som fanns i anteckningsboken.

Nyckelord:

• återställ anteckning
  • återställa en anteckning
  • återställ en anteckning
  • återställa anteckningsbok
  • återställa anteckning