Ändra din e-postadress för kontoinloggning

< Föregående / Nästa >

Ändra din e-postadress för kontoinloggning

Evernote använder en e-postadress snarare än ett användarnamn för att identifiera dig som kontoinnehavare. När du först registrerar dig för Evernote blir du ombedd att ange en e-postadress. Den e-postadressen använder du sedan för att logga in på ditt Evernote-konto och du kan ändra den i dina kontoinställningar.

Ändra din e-postadress för kontoinloggning

Så här ändrar du din e-postadress för inloggning:

1. Gå till sidan Säkerhetsöversikt i dina kontoinställningar.
  2. Välj Ändra e-post under e-postadressen som visas i avsnittet E-postadress
  3. Ange ditt lösenord för att godkänna ändringar och ange en ny e-postadress.
  4. Välj Ändra e-post för att spara ändringarna och återgå till sidan med kontoinställningar. Ett bekräftelsemejl skickas till den nya adressen. Du måste klicka på länken i bekräftelsemeddelandet för att verifiera din nya e-postadress.

Anteckningar:

• Om du får ett meddelande om att e-postadressen redan används kan du ha ett annat Evernote-konto. Läs mer >>
  • För Evernote Teams-konton skapade före den 15 september 2017 har du två e-postadresser i kontoinställningarna – en för personligt bruk och en för teamanvändning. Du kan ändra e-postadresserna via sidan Säkerhetsöversikt i kontoinställningarna, men din personliga e-postadress anses som den primära e-postadressen och är den du använder för att logga in på ditt konto.

Nyckelord:

• kontoinloggning
  • byt mejl
  • ändra min e-postadress
  • ändra din e-postadress
  • anpassat mejl
  • anpassa mejl
  • mejlet har ändrats
  • e-postinloggning
  • uppdatera e-postadress
  • uppdatera min e-postadress