Dela en kopia av en anteckning via e-post

< Föregående / Nästa >

Dela en kopia av en anteckning via e-post

När du delar en kopia av en anteckning via e-post skickar du en ögonblicksbild av anteckningen när du delar den. Mottagaren kommer inte att kunna se eventuella innehållsändringar som du sedan gör. När du vill dela en kopia av en anteckning via e-post följer du stegen för ditt operativsystem nedan.

Obs! Du måste ha Evernote Premium eller Evernote Business för att kunna dela en kopia av en anteckning via e-post. Alternativa delningsmetoder för alla kunder inkluderar att dela en anteckning i Evernote eller dela en anteckning med en offentlig länk.

• Mac

Nya Evernote för Mac

1. Öppna anteckningen som du vill dela.
    2. Klicka på den gröna delningsknappen.
    3. Klicka på E-posta en kopia.
    4. Ange mottagarens e-postadress och inkludera ett valfritt meddelande.
    5. Klicka på Skicka.

Äldre version av Evernote för Mac

1. Högerklicka på anteckningen som du vill dela.
    2. Välj Dela anteckning.
    3. Klicka på knappen Mer delning och välj sedan E-posta en kopia...
    4. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt) och inkludera ett valfritt meddelande.
    5. Klicka på Skicka.
  • Windows

Nya Evernote för Windows

1. Öppna anteckningen som du vill dela.
    2. Klicka på den gröna delningsknappen.
    3. Klicka på E-posta en kopia.
    4. Ange mottagarens e-postadress och inkludera ett valfritt meddelande.
    5. Klicka på Skicka.

Äldre version av Evernote för Windows

1. Högerklicka på anteckningen som du vill dela.
    2. Välj Dela > Skicka en kopia.
    3. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt) och inkludera ett valfritt meddelande.
    4. Klicka på Skicka.
  • iPhone, iPad och iPod touch

1. Öppna anteckningen som du vill dela.
    2. Tryck på knappen Dela anteckning (siluett med plustecken).
    3. Tryck på Fler delningsalternativ och välj E-posta kopia av anteckning.
    4. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt).
    5. Tryck på Skicka.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i nya Evernote för iOS.

• Android

1. Öppna anteckningen som du vill dela.
    2. Tryck på menyknappen (tre prickar) och tryck sedan på Dela.
    3. Tryck på menyknappen (tre prickar) på nästa skärm och välj E-posta kopia av anteckning.
    4. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt).
    5. Tryck på Skicka.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i nya Evernote för Android.

• Webb

1. Öppna anteckningen som du vill dela.
    2. Klicka på nedpilen på delningsknappen.
    3. Välj E-post.
    4. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt) och inkludera ett valfritt meddelande.
    5. Klicka på Skicka.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i nya Evernote Web.

Nyckelord:

• e-post
  • skicka anteckning med e-post
  • e-postadresser
  • e-posta
  • dela en anteckning
  • dela en anteckning via e-post
  • dela via e-post
  • dela en anteckning