Dela en anteckning via e-post

< Föregående / Nästa >

Dela en anteckning via e-post

När du delar en anteckning via e-post skickar du en ögonblicksbild av anteckningen när du delar den. Eventuella innehållsändringar som du kan göra kommer inte att synas för någon du tidigare har delat anteckningen med. När du vill dela en anteckning via e-post följer du stegen för ditt operativsystem nedan.

• Mac

1. Högerklicka på anteckningen som du vill dela.
    2. Välj Dela anteckning.
    3. Klicka på knappen Mer delning och välj sedan E-posta en kopia…
    4. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt) och inkludera ett valfritt meddelande.
    5. Klicka på Skicka.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i nya Evernote för Mac.

• Windows

1. Högerklicka på anteckningen som du vill dela.
    2. Välj Dela > Skicka en kopia.
    3. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt) och inkludera ett valfritt meddelande.
    4. Klicka på Skicka.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i nya Evernote för Windows.

• iPhone, iPad och iPod touch

1. Öppna anteckningen som du vill dela.
    2. Tryck på knappen Dela anteckning (siluett med plustecken).
    3. Tryck på Fler delningsalternativ och välj E-posta kopia av anteckning.
    4. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt).
    5. Tryck på Skicka.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i nya Evernote för iOS.

• Android

1. Öppna anteckningen som du vill dela.
    2. Tryck på menyknappen (tre prickar) och tryck sedan på Dela.
    3. Tryck på menyknappen (tre prickar) på nästa skärm och välj E-posta kopia av anteckning.
    4. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt).
    5. Tryck på Skicka.
  • Webb

1. Öppna anteckningen som du vill dela.
    2. Klicka på nedpilen på delningsknappen.
    3. Välj E-post.
    4. Ange minst en e-postadress (eller välj minst en kontakt) och inkludera ett valfritt meddelande.
    5. Klicka på Skicka.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i nya Evernote Web.

Nyckelord:

• e-post
  • skicka anteckning med e-post
  • e-postadresser
  • e-posta
  • dela en anteckning
  • dela en anteckning via e-post
  • dela via e-post
  • dela en anteckning