Så här ställer du in Evernote-widgeten i Android

< Föregående / Nästa >

Så här ställer du in Evernote-widgeten i Android

Evernotes widget för Android

Med Evernote-widgeten kan du skapa anteckningar snabbare genom att starta Evernote var som helst på startsidan.

Så här konfigurerar du Evernote-widgeten

Evernote-widgeten ingår i Evernote för Android-installationen.

Lägg till Evernote-widgeten i Android
  1. Hitta ett tomt ställe på startskärmen och tryck länge.
  2. Tryck på fliken Widgetar.
  3. Leta reda på Evernote-widgetalternativen.
  4. Håll den valda widgeten intryckt och dra den till startskärmen.

Vanliga frågor och svar

Varför ser jag inte listwidgeten?

Om du använder nya Evernote för Android är bara widgetarna för åtgärdsfältet, en åtgärd och enkla anteckningar tillgängliga. Listwidgetar kommer i en framtida version.

Hur installerar jag Evernotes widget direkt från Play Store?

Evernote-widgeten är inbyggd i Evernote-appen (version 7.2 eller senare).

Nyckelord:

• android
  • android widget
  • skapa från låst
  • låst skärm
  • låst skärm
  • snabbanteckning
  • widget