Så här ställer du in Evernote-widgeten i Android

Evernotes widget för Android

Med Evernotes widget kan du skapa anteckningar direkt via en startskärm i Android utan att starta Evernote-appen.

Använd Evernote-widgeten när du snabbt vill skapa nya anteckningar eller spara innehåll som visas lokalt, till exempel webbsidor, foton och ljudinspelningar.

Så här konfigurerar du Evernote-widgeten

Evernote-widgeten ingår i Evernote för Android-installationen.

Lägg till Evernote-widgeten i Android
  1. Hitta ett tomt ställe på startskärmen och tryck länge
  2. Tryck på fliken Widgetar
  3. Leta reda på Evernote-widgetalternativen
  4. Håll den valda widgeten intryckt och dra den till startskärmen

Vanliga frågor och svar

Hur installerar jag Evernotes widget direkt från Play Store?

Evernote-widgeten är inte längre en separat app utan är inbyggd i Evernote-appen. Uppdatera Evernote-appen till version 7.2 eller senare via Play Store när du vill ha åtkomst till widgeten.

Kan jag gå tillbaka till den gamla widgeten om jag föredrar den?

Den gamla Evernote-widgeten är inte tillgänglig längre.

Varför kan jag bara se alternativet 1 x 1 Evernote-widget?

Evernote måste vara installerat i enhetens interna minne för att komma åt widgetalternativen 4 x 1 och 4 x 2. Gå till Inställningar > Appar > Evernote och flytta appen från SD-kortet till enhetens interna minne.

Hur får jag det ”mörka” temat på min widget?

Det ”mörka” temat är bara tillgängligt för 4 x 2-widgeten. Öppna sidan Anpassa widget genom att trycka på kugghjulsknappen, välj det mörka temat och tryck på Spara.

Nyckelord:

• android
  • android widget
  • skapa från låst
  • låst skärm
  • låst skärm
  • snabbanteckning
  • widget